• Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 9,3 / 10 klantbeoordeling van 15.000 klanten

High waist bikini

Rooster Lijst

Aantal items: 1 - 48

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Aantal items: 1 - 48

Pagina:
  1. 1
  2. 2

High Waist Bikini

Je kan niet meer om deze trend heen: de high waisted bikini! Waarom is het zo populair? Dat heeft alles te maken met de fit van deze hoge bikinibroek. Het heeft een hoge taille, dat accentueert je rondingen en daarnaast kan het ook perfect je buikje in verbergen. Een win-win situatie als je het ons vraagt!

Hoge bikinibroek: Sexy of Comfortabel?

Waarom kiezen als je het allebei kan hebben? Een high waist broekje is zoals gezegd een stukje hoger dan normaal waardoor jouw lichaam super mooi geaccentueerd wordt. Dit kan sexy zijn omdat het vaak samen gaat met een hoge uitsnede. Maar dit kan ook juist mega comfortabel zijn, lekker hoog, voor sommige ook een ideale uitweg om net dat buikje te 'verstoppen'.

Wat mag niet ontbreken? Hoog bikinibroekje

Wat is nu het verschil, en welk broekje past het beste bij jouw figuur? Het badmodeseizoen 2021 laat veel hoge bikinibroekjes zien, het is duidelijk een van de belangrijkste bikini trends van dit jaar. De collectie van Beachlife, Cyell, Marlies Dekkers maar ook de collecties van PrimaDonna Swim laten mooie high waisted broekjes zien.

Bikini met hoog broekje

Waar ga je dus deze zomer voor: een bikini met een hoog broekje. Bij de high waist bikini gaat het dus om het broekje en je kun je het broekje natuurlijk mixen & matchen met een bikinitop naar keuze!