Jumpsuits

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Jumpsuits voor op het strand

Een ander item dat niet kan ontbreken in de zomergarderobe: de jumpsuit. Het is één item dat je vliegensvlug aantrekt en ervoor zorgt dat je er piekfijn uitziet voor de rest van de dag. De lange jumpsuit geeft een wat nettere uitstraling en geeft optisch meer lengte. Ga voor een lekkere wijde pijp en een diep decolleté om de taille te accentueren. Een extra voordeel van de jumpsuit is dat deze overdag over de bikini gedragen kan worden als strand-outfit, en ‘s avonds gecombineerd met een paar killer heels voor een chique avondlook!

Is een lange jumpsuit net iets te warm voor jou? Ga dan voor een playsuit. Deze heeft korte pijpen en heeft vaak een sportiever model. Met de playsuit kan je vanaf het strand of de rand van het zwembad gelijk door naar de dichtstbijzijnde strandtent. In het assortiment van Annadiva vind je mooie passende playsuits voor over jou bikini.

Mooie bikini voor onder jouw jumpsuit?

Mocht je nog op zoek zijn naar een mooie bikini voor onder jouw jumpsuit, neem dan eens een kijkje op onze beugel bikini, triangle bikini of bandeau bikini pagina. Uiteraard hebben wij ook prachtige badpakken in onze collectie. Kijk eens op onze beugel badpak pagina als je op zoek bent naar een badpak met veel steun.