• Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 9,2 / 10 klantbeoordeling van 10.000 klanten

Annadiva wint FD Gazellen Award

maandag 26 oktober 2015
FD Gazellen Awards 2015

Annadiva is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Wij hebben de FD Gazelle Award 2015 gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks door het Financieel Dagblad uitgereikt aan bedrijven in Nederland met een uitzonderlijke omzetgroei.

De FD Gazellen Awards zijn dit jaar voor de 12e keer uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om mee te dingen is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar vereist. Annadiva wint de award in de regio Noord-Brabant en Limburg.

Mariëlle van Werven, eigenaresse van Annadiva, reageert: “We zijn enorm blij met deze prijs. Toen ik drie jaar geleden met Annadiva startte, had ik nooit durven dromen dat het zo’n groot succes zou worden. Ik ben alleen en vanuit huis begonnen. Nu heb ik 15 werknemers in dienst op het hoofdkantoor in Rosmalen en in de winkel in Nijmegen. We hopen de sterke groei ook de komende jaren door te zetten. Zo staat er een Duitse webshop op de planning en willen we in Nederland nog meer winkels openen.”

Met het winnen van de FD Gazellen Award maakt Annadiva ook direct kans op de Gouden Gazellen Award, de prijs die wordt uitgereikt aan de snelste groeier binnen de provincie en omzetcategorie.

De Gouden Gazellen worden uitgereikt op 24 november in Breda. Op 10 december vindt een Grande Finale plaats in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, waarbij prijzen worden uitgereikt voor onder andere het aanstormend talent, de diversiteitsprijs en de prijs voor de meest internationaal opererende FD Gazelle.