Badpakken voor grote cupmaten

Juli 17, 2021

Het badpak is deze zomer niet van het strand weg te denken. Badpakken koop je bij Annadiva voor vrouwen met alle verschillende vormen en maten. Heb jij een grotere cupmaat en wil je deze zomer heerlijk op het strand liggen in een mooi en trendy badpak? Dat kan! Er zijn merken die speciaal badpakken ontwikkelen voor vrouwen met grotere cupmaten, zodat elke vrouw zich mooi kan voelen in een badpak!

Badpakken met grote cupmaten

Een badpak is niet alleen prettig om mee te zwemmen, ook kleedt een badpak mooi af. Annadiva heeft een grote collectie badpakken met veel verschillende modellen, allemaal met de keuze voor grote cupmaten. De modellen variëren van tijdloos en klassiek tot aan sexy en trendy modellen. Deze zomer staat in het teken van opvallen met veel vrolijke en zomerse prints en kleuren. Grote cupmaten betekent dus niet stoffige sportbadpakken, maar badpakken van deze tijd. Kies voor een sexy halter badpak van Annadiva Swim of een uitdagend badpak met animal print van Fantasie Swim.

Corrigerende badpak

In de zomer van 2021 kun je ook met grotere borsten zelfverzekerd het strand op met het corrigerende badpak. Deze badpakken hebben een stevige voering die de buik en taille corrigeren voor een optisch slanker silhouet. PrimaDonna Swim heeft een aantal mooie corrigerende badpakken in hun collectie die jou trendy, vrolijk en sexy laten voelen in jouw badpak.