Bruidslingerie: onmisbaar is op deze speciale dag!

Mei 30, 2022

Het is bijna zover. Alle voorbereidingen zijn in volle gang om jouw speciale dag nooit meer te vergeten. De meest lekkere taart is uitgezocht en je bruidsjurk hangt al klaar voor dé grote dag! Als jij echt wil shinen in die bruidsjurk is er echter één belangrijk element dat niet vergeten mag worden; namelijk bruidslingerie. In deze blog zullen wij jou meer vertellen over waarom bruidslingerie onmisbaar is op deze speciale dag!

Wat is bruidslingerie?

Sommige vrouwen hebben nog nooit van het fenomeen bruidslingerie gehoord. Hier willen wij dan ook graag verandering in brengen. De juiste bruidslingerie maakt de pasvorm van jouw trouwjurk namelijk nog beter. Bruidslingerie is een verstevigende, comfortabele en perfecte basis voor onder jouw bruidsjurk. Als je het ons vraagt is de juiste bruidslingerie een echte must voor een geslaagde trouwdag én een verleidelijke verassing voor jullie huwelijksnacht.

Bruidslingerie heeft een functie

Er wordt vaak gedacht dat bruidslingerie vooral gedragen wordt voor de sier, maar het heeft zeker een belangrijke functie. Een trouwjurk is niet de meest lichte jurk en het kan dus best zwaar zijn voor je lichaam. Je lichaam heeft hier dan ook goede ondersteuning bij nodig. Ook is het belangrijk dat je lichaam goed bedekt blijft. Ook wanneer je ’s avonds gaat feesten wil je dat alles goed op zijn plek blijft zitten. Eigenlijk hoort niemand door te hebben dat je de lingerie draagt, ook jij zelf niet. Want op je trouwdag wil je geen last hebben van randjes of bandjes.

Je lingerie moet perfect aansluiten op je trouwjurk

Zit jouw trouwjurk bij je billen nauw aansluitend? Kijk dan eens voor een hotpants of naadloos ondergoed. Zo krijg je geen tot nauwelijks een zichtbare sliprand te zien bij je billen. Ook is het slim om te kijken naar verschillende BH modelletjes. Draag jij op je trouwdag een strapless jurk? Neem dan een kijkje bij de strapless BH’s. Is je trouwjurk iets dieper uitgesneden? Neem dan een kijkje bij de plunge BH’s of hartvorm BH's, deze BH’s vallen vaak tussen de borsten iets lager waardoor er een diepere decolleté ontstaat.

Een bridal boudoir fotoshoot

Heb jij wel eens van een bridal boudoir fotoshoot gehoord? Een fotoshoot waarbij de bruid in bruidslingerie op de foto gaat. Mega spannend, maar dit levert echt prachtige plaatjes op! De foto’s van de fotoshoot kun je later als cadeautje aan je partner geven!

Bruidslingerie is dus eigenlijk een must om jou trouwdag onvergetelijk te maken. Bruidslingerie laat je stralen, biedt je comfort en ondersteund je lichaam waar nodig.