Coming soon - Annadiva Swim 2023

Januari 04, 2023

Ook dit jaar lanceert Annadiva een splinternieuwe Annadiva Swim collectie. Het is een vrolijke en frisse collectie met een chique twist! Nieuwsgierig geworden? In deze blog vertellen we je meer over de nieuwe collectie!

Annadiva Swim 2023

Hoe de collectie eruit gaat zien blijft nog even een verrassing, maar ook deze keer was het een feestje om de collectie samen te stellen en te ontwerpen. In de collectie vind je trendy printjes, zomerse kleuren en luxueuze stoffen. Bij het zien van de bijzondere details word je meteen verliefd! De zomerse collectie straalt vrouwelijkheid en elegantie uit met veel aandacht voor de pasvormen en materialen. Zo is er gekozen voor hoogwaardige en duurzame materialen met voldoende stretch en comfort. Uniek dit seizoen is het gebruik van de chique lurex stoffen. Perfect voor een trendy stranddag.

'Voor vrouwen, door vrouwen'

Onder het motto ‘voor vrouwen, door vrouwen is de collectie ontwikkeld. Hierbij zijn de wensen van onze klanten ontzettend belangrijk geweest. Zo zijn de pasvormen nog beter en zijn er meer modellen én maten toegevoegd. Alle modellen die je terug vindt in de collectie zijn ontworpen voor verschillende lichaamstypes. Hierbij staat uiteraard goede ondersteuning en comfort op nummer één. Dit heeft geleid tot een prachtige en elegante collectie welke verkrijgbaar is in onze webshop en winkels.

Ook in deze collectie zijn er naast bikini’s en badpakken weer accessoires toegevoegd. Zo maak je ook deze keer jouw strandlook compleet door je favoriete items en accessoires te mixen en matchen.

Met de wensen van jullie, onze klanten, in het achterhoofd hebben we stap voor stap de pasvormen verbeterd, nieuwe modellen toegevoegd én de maatboog uitgebreid!

What’s new?

  • Cup B en I zijn toegevoegd aan de maatboog
  • Bikinibroekjes t/m maat 48
  • Nieuwe modellen in bikinitops & broekjes
  • Toegevoegd: een corrigerende badmodecollectie

Do we need to say more? Stay tuned! Vrijdag lanceren we het eerste deel van de collectie!