Cyell badmodecollectie 2023

Maart 23, 2023
De badmode van Cyell staat vooral bekend om de leuke printjes met vaak speelse details. De zomerse kleuren die Cyell in haar badmode collecties gebruikt, maken iedereen vrolijk.

Tropical Catch

Houd jij van badmode met een tropisch printje? Dan is de Tropical Catch collectie echt iets voor jou. De ruime collectie bestaat uit twee bikinitops en één tankinitop die te combineren zijn met vier bikinibroekjes. Daarnaast zit er een prachtig badpak en een trendy strandjurkje in de collectie. Welke combinatie is jouw favoriet?

True Zebra

De True Zebra collectie is onweerstaanbaar. De collectie bestaat uit drie bikinitops die te combineren zijn met drie verschillende broekjes. Ook heeft de collectie een prachtig badpak, een strandjurkje en een maxidress. De natuurlijke tinten die je terug kunt vinden in deze collectie zijn geschikt voor elke huidtint en laten je stralen op het strand. Maak jij jouw strandlook af met de strandjurk of ga je voor voor de maxidress?

Horizon

Kijk uit naar de ondergaande zon met de Horizon collectie. Deze collectie bestaat uit drie tops, te combineren met drie broekjes. De tops zijn op verschillende manieren te dragen, waardoor jij gemakkelijk jouw ideale beachlook kunt creëren. De grafische print en moderne snitten van de collectie geven je een trendy beachlook.

Palm Springs

Houd jij van vrolijke en tropische prints? Dan is de Palm Springs collectie echt iets voor jou! De collectie is voorzien van een print van palmbladeren in een roze, blauwe en taupe kleur. Door deze tropische print krijg je direct zin in de zomer! Het strikdetail tussen de cups zorgt voor een speelse touch aan de bikinitops. Combineer een van de tops met een van de broekjes en de strandjurk voor een tropische look.

Solid Snake

Ook nieuw is de Solid Snake collectie. Deze donkerblauwe collectie is afgewerkt met een trendy slangenprintje, perfect voor een zonnige stranddag! De bikinitops hebben voorgevormde cups, waardoor je borsten een mooie ronde vorm krijgen. Daarnaast zorgt de beugel in een aantal van de bikinitops voor extra ondersteuning. Combineer jouw favoriete bikinitop met een van de vier bijpassende broekjes voor een complete look

Desert Glow

De Desert Glow collectie heeft een mooie gouden kleur, waarin een prachtige glitter is verwerkt. De tops van deze collectie zijn op meerdere manieren te dragen en met verschillende broekjes te combineren. De zomerse kleuren die Cyell in haar badmode collecties gebruikt, maakt iedereen vrolijk. Door de luxueuze uitstraling van deze collectie schitter jij deze zomer in de zon!

Flora Fuchsia

De Flora Fuchsia collectie heeft een prachtige textuurpint van kleine bloemetjes, perfect voor de zomerse dag. Deze collectie bestaat uit drie verschillende tops die te combineren zijn met drie verschillende broekjes. Wist je dat het hoge bikinibroekje een echte trend voor deze zomer is? Bekijk zeker eens het hoge broekje uit deze collectie.

Benieuwd naar de overige collecties van Cyell Badmode? Bekijk het ruime assortiment van Cyell op onze website of kom langs in een van onze winkels.