De mooiste bralettes van dit moment

Augustus 01, 2022

Bralettes zijn helemaal hot op dit moment. Hoe kan het ook anders? Een bralette betekent instant comfort. En omdat deze minder bedekkend zijn, ook nog eens super sexy! Vele merken hebben bralettes in het assortiment. Wij laten je graag de mooiste bralettes van dit moment zien!

Een bralette is een tussenvorm tussen een topje en een BH. Een bralette top is vaak gemaakt van zachte, fijne materialen zoals katoen of fijn kant. Vaak zijn bralettes soft BH's zonder beugel, maar varianten met beugels zijn er ook. Ook worden bralettes regelmatig als topje gedragen. Deze bralettes zien er zo prachtig uit dat het zonde is om ze te verhullen onder je kleding!

Wacoal

Als je op zoek bent naar een brallete, ben je bij Wacoal aan het juiste adres. Dit merk brengt in vrijwel iedere serie ook een bralette uit. De bralettes van Wacoal zijn vaak versierd met luxueus kant en romantische details. De Embrace Lace collectie is een van de nieuwste van dit moment. Deze sexy bralette is gemaakt van een zachte stof, waardoor deze heerlijk zit. De cups van de BH zijn prachtig versierd met sierlijke bloemenbroderie. Dit maakt deze sensuele BH helemaal af! Ook de Lace Perfection bralette in een prachtige oranje kleur en de Instant Icon bralette in een tijdloze zwarte kleur zijn echt pareltjes. Welke is jouw favoriet?

Marie Jo

Een van onze favorieten van dit moment is de Agnes bralette van Marie Jo. Deze bralette heeft is verkrijgbaar in 2 kleuren, Natuur en Pale Blue. Pale Blue is een must-have lingerietint in de zomer. Fris én discreet onder lichte outfits. Hou je van luchtige lingerie met verfijnde broderie? Dan is Marie Jo Agnes echt iets voor jou. Speelse nopjes en elegante bloemenbroderie worden stijlvol gemixt en -matcht in deze zomerse lingeriereeks.

Freya

Bralettes staan vaak bekend om de romantische uitstraling en de kanten details. De Snapshot collectie van Freya bewijst dat mesh ook super sexy kan zijn! Deze sexy bralette heeft doorschijnende cups, welke gemaakt zijn van mesh. Deze collectie is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren namelijk; roze, zwart en groen. Dit jaar heeft Freya een nieuwe variant van deze serie uitgebracht, de Snapshot Star in de kleur Honeycomb. Deze bralette is versierd met sierlijke gouden sterretjes. De zichtbare naden in combinatie met de gouden sterren geven je een sexy look. Als je het aan ons vraagt is dit een echte must-have!

Draag jij jouw bralette onder je kleding of als topje?