De mooiste hartvorm BH's van dit moment

Juli 03, 2022

De hartvorm BH is een favoriet van heel veel vrouwen. Helemaal niet gek, want de hartvorm BH past perfect bij vrijwel elke borst. In deze blog geven wij wat meer informatie over de hartvorm BH, zodat jij hier ook een echte fan van wordt.

Wat is een hartvorm BH?

Bij Annadiva hebben we onwijs veel hartvorm BH’s in het assortiment. Een hartvorm BH is namelijk een redelijk standaard BH, die vrijwel elk merk in het assortiment heeft zitten. Een hartvorm BH is ideaal wanneer je kleding met een lage halslijn raagt, aangezien de lage uitsnijding van deze BH’s ervoor zorgt dat niet snel een randje van de BH boven jouw hemdje of shirtje zichtbaar is. Een hartvorm dankt haar naam aan de vorm. De BH heeft namelijk bij hals belijning de vorm van een hart.

Waarom een hartvorm BH?

Een hartvorm BH brengt je borsten mooi in vorm door de vorm van de cups. Hierdoor komen je borsten er ronder in uit en worden ze vaak minimaal gelift door de vulling in de cups die zorgen voor een natuurlijke look. Naast dat het je borsten een mooie ronde vorm geeft is een hartvorm BH ideaal onder een strak shirt. Door de meestal gladde, voorgevormde cups is de BH onzichtbaar onder een strak effen shirt.

Wanneer jij fan bent van de hartvorm BH, dan heb jij een enorme keuze. Hartvorm BH’s komen namelijk voor in allerlei verschillende kleuren en printjes. Basic of juist uitgesproken, alles is mogelijk! Hartvorm BH's gaan van een gele BH met print tot een luxe bronzen BH. De hartvorm BH is vaak verkrijgbaar met voorgevormde cups. Tegenwoordig brengen steeds meer merken echter ook niet voorgevormde cups in het hartvorm model op de markt. Voor ieder wat wils dus! Veel hartvorm BH’s hebben beugels, deze bieden namelijk extra steun. Hieronder lichten we enkele hartvorm BH’s uit!

Première – Annadiva Lingerie

De Première Hartvorm BH van Annadiva Lingerie is uitgevoerd in de kleur Jester Red. Deze rode BH heeft een zachte, elastische en semi-glanzende stof voor optimaal draagcomfort. De stevige voorgevormde cups liften en centreren je borsten mooi naar voren. Doordat de cups aan de bovenkant iets teruglopen is dit model geschikt voor bijna elk type borst; ook de wat minder volle borst. Combineer deze BH met één van de slips uit de basiscollectie Première! Gun jezelf een perfect passende BH die je elke dag kan dragen. Voor vrouwen, door vrouwen!

Avellino – PrimaDonna Twist Lingerie

De hartvorm BH van PrimaDonna Twist is uitgevoerd in de kleur Pearly Pink. Deze BH heeft hartvormige mousse cups, overtrokken met een satijnstof. Het stofje is versierd met een subtiel glinsterend zebramotief. De sportieve schouderbandjes met glitter zorgen voor een stijlvolle look. Op zoek naar een trendy basic die je echt onder alles kan dragen? Deze BH is perfect onzichtbaar onder al je kleding én biedt de allerbeste steun voor een grotere cupmaat.

Avero – Marie Jo Lingerie

De Avero hartvorm BH van Marie Jo is uitgevoerd in de kleur Apple Sorbet. Deze lichtgroene BH heeft voorgevormde cups, die zorgen voor een mooie ronde borstvorm. Doordat de cups aan de bovenkant iets teruglopen is dit model geschikt voor bijna elk type borst; ook de wat minder volle borst. De sierlijk gedecoreerde schouderbandjes zijn recht of als halter te dragen. Appeltjes groen is een prachtige zomerse kleur!