De mooiste zwarte BH’s

December 29, 2022

Een zwarte BH is een must-have voor in je lingerielade. De kleur zwart is tijdloos, elegant en sexy. Er is zwarte lingerie voor iedere gelegenheid. In deze blog bespreken we de mooiste zwarte BH’s van dit moment. Want een zwarte BH hoeft totaal niet saai te zijn, ondanks dat het een basiskleur is.

Ultrasexy Arthill van PrimaDonna lingerie

Deze ultrasexy collectie met een perfecte fit is een echte must-have! Semi-transparant, fashionable en supercomfortabel, dat is de Arthill collectie van PrimaDonna lingerie. In deze collectie zijn twee BH’s te vinden. Deze sexy zwarte BH’s hebben gedeeltelijke transparante cups en zijn afgewerkt met een schattig bedeltje tussen de cups. Naast dat deze BH’s er prachtig uitzien, geven deze ook voldoende ondersteuning. De Arthill collectie ziet er dus niet alleen ultrasexy en prachtig uit, maar is ook nog eens comfortabel!

Verfijnde Night Bird van Aubade lingerie

De Night Bird collectie van Aubade lingerie is verfijnd, vrouwelijk en sexy. Deze collectie bestaat uit twee prachtige zwarte BH’s met twee bijpassende slips. De zwarte BH’s zijn volledig gemaakt van sensueel kant. De schouderbandjes zijn bewerkt met kant en afgewerkt met een gouden ringetje, dit geeft een luxueuze uitstraling. Beide BH’s zijn aan de achterkant versierd met een kanten rugdetail, welke ook afneembaar is. Dit maakt deze BH’s uniek!

Schitterende Lous van Marie Jo lingerie

De Lous collectie is een feestelijke collectie met opvallende couture broderie, chique velours bloemen en prachtige schouderbandjes. Je shopt bij Annadiva de Lous hartvorm BH en Lous beugel BH van Marie Jo lingerie. De chique velours bloemen in combinatie met de speelse bandjes maken deze BH’s echte eye-catchers! De randen van de BH’s zijn versierd met glitters en één van de schouderbandjes is afgewerkt met een zilveren bedeltje. Een feestelijke collectie om in te schitteren!

Luxueuze Switzer van Andres Sarda lingerie

In de Switzer collectie van Andres Sarda lingerie shop je een beugel BH en triangle BH. De beugel BH heeft halve lichtdoorschijnende cups welke zijn gemaakt van mesh, dit zorgt voor een sensuele look. Tussen de cups is deze BH versierd met een gouden bedel. De triangle BH uit deze collectie is afgewerkt met stralende gouden en zwarte steentjes, dit is prachtig! Daarnaast is deze triangle BH ook nog eens extra comfortabel door de zachte materialen. De Switzer collectie van Andres Sarda bewijst dat zwarte lingerie totaal niet saai hoeft te zijn!

Elegante Elis van Marie Jo lingerie

Deze collectie van Marie Jo lingerie is afgewerkt met weelderig kant en doorschijnend tule. Er zijn vier verschillende BH’s toegevoegd aan de Elis collectie. De beugel BH uit deze collectie is prachtig door de perfecte combinatie van weelderig kant en tule. Daarnaast zorgt de beugel BH voor een natuurlijke lifting van de borst. Een andere mooie zwarte BH is de hartvorm BH uit deze collectie. Deze BH heeft trendy kant op de cups dat doorloopt naar de rug. De schouderbandjes met kant zijn bijna te mooi om te verbergen onder je outfit. Combineer de BH’s uit deze collectie met een van de bijpassende elegante slips voor hét perfecte setje!

Sensuele Channing van Marie Jo lingerie

Een combinatie van grafische lijnen met sensuele snitten, dat zie je terug in de Channing collectie van Marie Jo lingerie. De collectie is afgewerkt met kleine details en doorschijnende materialen. In deze collectie vind je vier verschillende soorten BH’s. De plunge BH is aan de bovenkant van de cups semi-transparant. Alle BH’s uit deze collectie zijn bewerkt met een grafisch geruite print wat zorgt voor een sensuele look. Ook maakt dat deze collectie een lust voor het oog!

Sierlijke Namrah van Elomi lingerie

De Namrah collectie van Elomi lingerie is gemaakt voor liefhebbers van dierenprintjes! De Namrah plunge BH heeft doorschijnende zwarte cups, deze zijn versierd met sierlijke borduurwerken in een dierenprint. In deze dierenprint zijn koper- en bronskleurige metallic draden verwerkt. Dit zorgt voor een glinsterend effect en een unieke look!

Vrouwelijke Melodie D’eté van Aubade lingerie

De Melodie D’eté collectie van Aubade lingerie bestaat uit een voorgevormde plunge BH en half cup BH. Deze zijn versierd met een bloemenbroderie in een palet van diepe en felle roodtinten. Bij de voorgevormde plunge BH is de cup aan de bovenkant van de borst doorschijnend. Ook is deze BH tussen de cups afgewerkt met gouden knoopjes. De half cup BH uit deze collectie heeft doorschijnende cups, deze bedekken de borst nauwelijks wat zorgt voor een verleidelijke look. De Melodie D’eté BH’s zijn vrouwelijk en verleidelijk!

Romantische Show Off van Freya lingerie

De BH’s uit de Show Off collectie van Freya lingerie zijn versierd met hartjes en bloemetjes in een groene en blauwe kleur, hierdoor straalt de collectie absolute romantiek uit! De pluge BH heeft transparante mesh cups voor een ultiem verleidelijke uitstraling. Het plunge effect geeft de borsten een natuurlijke lift. Het blauwe strikje met een gouden letter F tussen de cups maakt beide BH’s helemaal af!

Deze negen prachtige zwarte BH’s bewijzen dat de kleur zwart helemaal niet saai hoeft te zijn! Op zoek naar dé perfecte zwarte BH? Deze shop je bij Annadiva! Bekijk het ruime aanbod online of bezoek een van onze winkels.