De 10 mooiste BH’s voor de feestdagen

December 01, 2022

De feestdagen zijn inzicht! Dat is hét moment om te stralen! Een stralende outfit begint bij een goede basis, een passende BH. Lingerie verdient net zoveel aandacht als je haar en make-up tijdens de feestdagen. In deze blog bespreken we de tien mooiste BH’s voor de feestdagen, zodat jij je zelfverzekerd voelt en straalt.

Romantische Jane van Marie Jo Lingerie

Romantisch en verleidelijk, dat is de Jane van Marie Jo Lingerie. Deze prachtige collectie shop je in de kleur Candle Night, een prachtige paarse kleur voor de feestdagen. Deze collectie is afgewerkt met een bloemenbroderie en glanzende pareldraden. De balconette BH uit deze serie is lager uitgesneden en daardoor perfect om te dragen onder een feestelijke outfit met een diep uitgesneden of vierkante hals.

Sensule Night bird van Aubade Lingerie

Zwarte lingerie is niet alleen een prachtige basic, maar ook prachtig tijdens de feestdagen. De Night Bird in de kleur Black Queen van Aubade Lingerie is gemaakt van sensueel kant. De lichtdoorschijnende cups centreren de borst en zorgen voor een ultiem verleidelijke look. De BH is afgewerkt met een prachtig gouden detail. De plunge BH uit deze collectie is versierd met een kanten rugdetail, welke ook afneembaar is.

Luxueuze Las Salinas van PrimaDonna Lingerie

De Full cup BH uit de Las Salinas collectie in de kleur Amethyst is volledig bewerkt met een opvallende en luxueuze broderie. De luxe broderie loopt vanaf de cups door tot over de schouderbandjes. De BH is versierd met een wafelrandje. De felle kleuren die de aandacht trekken én gezien mogen worden, maken deze BH een pareltje voor de feestdagen!

Velvet Verlet van PrimaDonna Twist Lingerie

De Verlet collectie in de kleur Dark Woods van PrimaDonna Twist lingerie is afgewerkt met een velvetlook. De beugel BH uit deze collectie is perfect voor de feestdagen! De cups van deze BH bestaan uit comfortabel elastisch tule en zijn afgewerkt met een velvetlook. De glitterstraps geven de beugel BH een feestelijke touch!

Verleidelijke Melodie D’eté van Aubade Lingerie

De Melodie D’eté collectie in de kleur Black Cherry is voorzien van geborduurde bloemendetails en dat maakt deze collectie prachtig! De half cup BH is versierd met een bloemenbroderie in een palet van diepe en felle roodtinten. De doorschijnende cups liften de borsten voor een sexy decolleté. De half cup BH is een verleidelijke BH voor de feestdagen!

Vrouwelijke Nathy van Marie Jo Lingerie

De Nathy van Marie Jo Lingerie shop je in de kleur Water Blue. De balconette BH is versierd met transparante tule aan het decolleté, een prachtige bloemenbroderie en bijzondere schouderbandjes. De prachtige mix van donkerblauw en felle roze- en roodtinten geven de BH een feestelijke uitstraling!

Sexy Ana van Fantasie Lingerie

Rode lingerie is erg sexy en daarom perfect voor de feestdagen! De Ana collectie in de kleur Red van Fantasie Lingerie is versierd met luxe borduursels, een kantje langs de cups en bewerkte schouderbandjes. Dit geeft de BH’s een sexy en elegante uitstraling. De side support BH uit deze collectie is niet alleen prachtig, maar biedt ook extra ondersteuning aan je borsten.

Trendy Hyde Park van PrimaDonna Lingerie

Je shopt de Hyde Park collectie voor de feestdagen in de kleur Velvet Blue. Velvet Blue is een mix van van fluweelblauw, bordeaux en brons, een prachtige en tevens feestelijke kleurencombinatie. De cups van de balconette BH zijn bewerkt met een glansbroderie die doorloopt tot over de schouderbandjes. Het gladde printstofje gecombineerd met de glansbroderie geven een jonge touch aan deze luxe collectie.

Sprankelende Switzer van Andres Sarda Lingerie

Een feestelijkere BH dan de Switzer triangle BH van Andres Sarda ga je niet snel vinden. Deze BH is bewerkt met stralende gouden en zwarte steentjes. De mesh randen zorgen voor een sensuele look. Naast dat deze BH er fantastisch uitziet, draagt deze ook nog een comfortabel door de zachte materialen. Een fantastische BH die feestelijke én comfortabel is, dat wil toch iedere vrouw!

Chique Aprodisia van PrimaDonna Twist Lingerie

De chique Aprodisia collectie van PrimaDonna Twist is afgewerkt met een lederlook en daardoor uniek. Deze sensuele lederlook in een stylish zwarte kleur is perfect onder elke outfit. De plunge BH is afgewerkt met een glanzende finish. Kies met de Aprodisia collectie voor een stoere, stijlvolle en unieke look voor de feestdagen.

Kies jij deze feestdagen voor jouw all-time favoriete zwarte, rode of roze lingerie of ga jij voor voor een van de besproken verleidelijke, luxe of sensuele BH's? Shop jouw favoriete BH voor de feestdagen bij Annadiva en ga stralend de maand december in!