De trend van 2022: pastellingerie

Juli 11, 2022

Aan vrolijke kleurtjes ontkomen we zeker niet deze zomer. Dé trend van dit jaar zijn de prachtige pastelkleuren. Zowel in badmode als lingerie is deze trend volop te vinden. Doe jij ook mee? Wij stellen graag onze favorieten aan je voor.

De trend van dit jaar is vooral te zien in de lingeriecollecties. Onder andere Marie Jo en PrimaDonna hebben heerlijke collecties uitgebracht in deze prachtige kleuren. Een van onze ‘’all time favorites’’ is de Avero collectie van Marie Jo. Dit jaar heeft Marie Jo deze collectie uitgebracht in pastelpaars en appeltjesgroen. Het grafische ruitjesmotief geeft de Avero een tijdloze en moderne look. Naast deze print is de Avero ook nog versierd met lieflijke madeliefjes. Super cute! Deze nieuwe kleuren zijn perfect voor de aankomende zomer en geven je een instant blij gevoel.

Naast deze prachtige collectie van Marie Jo is ook de Orlando collectie van Orlando echt een favoriet van Annadiva. Dit jaar heeft PrimaDonna deze serie uitgebracht in het mooie pastelroze. De Orlando BH heeft een subtiel kanten patroon op de bovenkanten van de cups en een deel van de schouderbandjes. De ideale BH die geschikt is voor vrijwel iedere vrouw. De Orlando collectie bestaat uit meerdere BH’s, slips en een body. Zo stel je gemakkelijk zelf jouw ideale lingeriesetje samen. Behoort de Orlando collectie ook tot jouw favoriete roze lingerie?

In lingerie zijn de pastelkleuren volop te vinden, maar ook op het strand zul je ze zeker tegenkomen. Annadiva heeft deze kans zeker niet voorbij laten gaan. In onze mooie badmodecollectie zijn ook meerdere pastelkleuren te vinden. Een van onze eigen favorieten is de Checky collectie. Deze collectie heeft een geruite print in het mooie pastelgeel. De ruitjes geven deze serie een jonge en elegante uitstraling. Deze print is verkrijgbaar in een badpak of een bikini. Welke kies jij?

Wij zijn helemaal happy met deze prachtige collecties in ons assortiment. Ben jij benieuwd naar meer collecties in deze heerlijke pastelkleuren? Kijk dan op onze lingeriepagina en shop jouw favoriet bij Annadiva!