Een slip kan veel betekenen voor jouw billen!

April 14, 2022

Veel vrouwen hebben de voorkeur voor een bepaalde BH. Zo draagt de ene vrouw graag een push-up BH om haar borsten optisch wat groter te laten lijken, waar de andere vrouw de voorkeur geeft aan een plunge BH om een natuurlijk decolleté te creëren.

Hiernaast hebben vrouwen natuurlijk nog oneindige mogelijkheden als het op BH’s aankomt. Ga je voor een BH met of zonder beugel, ga je voor een BH die wel of niet voorgevormd is en ga je voor een BH in een balconette of juist een hartvorm model? De keuze is enorm en waarschijnlijk heb jij al jouw persoonlijke favorieten. Favorieten waar je voortdurend op terug kunt vallen wanneer je een nieuwe BH aanschaft.

Veel vrouwen vergeten echter dat een goed passende slip minstens zo belangrijk is. Een goed passende slip laat je comfortabel en sexy voelen. Niet alleen is het van belang dat de slip comfortabel aanvoelt, het is ook belangrijk dat deze bij jouw type lichaam past. Wij gaan je hierbij helpen! Wij hebben de vier meest voorkomende slips van onze bestverkopende merken: PrimaDonna en Marie Jo voor jou op een rijtje gezet.

1. De reguliere slip

Wanneer we het hebben over slips dan is dit eigenlijk een verzamelnaam voor alle soorten slips. Wanneer we echter spreken over een reguliere of gewone slip, mag je uitgaan van de volgende eigenschappen:

  • De slip bedekt de billen en is aan de voorkant elegant uitgesneden. Dit zorgt voor een sierlijk silhouet en laat je benen optisch langer lijken.
  • De slip valt ‘gemiddeld’ op de heupen. Dit houdt in dat de slip ongeveer tot op je heupen valt.
  • Een reguliere slip is te combineren met iedere BH. Ga voor de combinatie waar jij jezelf het prettigste invoelt. Match dit ook goed met je outfit. Heb je bijvoorbeeld een strak jurkje of rokje aan, ga dan voor een naadloze slip. Wil je liever wat uitdagender voor de dag komen? Ga dan voor een slip met sexy kant of een mooie broderie.
  • De reguliere slip wordt ook wel de rioslip genoemd.

2. De tailleslip

De tailleslip is de volgende mogelijkheid betreft slips. Deze slip onderscheid zich van de reguliere slip door de heuphoogte. Deze slip valt namelijk wat hoger op de heupen en is daardoor ideaal om een eventueel buikje te verdoezelen.

  • De tailleslip is ideaal als je wat onzeker bent over een klein buikje. De tailleslip pakt namelijk de onderkant van de buik in, waardoor veel vrouwen een hogere vorm van comfort ervaren.
  • De tailleslip bedekt daarnaast wat meer van de billen dan de reguliere slip. Wel heeft deze slip ook elegante beenuitsnijdingen, waardoor je benen optisch langer lijken.
  • Een aantal tailleslips kunnen ook licht corrigerend zijn. Dit houdt in dat ze je taille accentueren en zorgen voor een vloeiend silhouet.
  • De tailleslip is te combineren met elke BH. Ga je voor een gave retrolook? probeer dan eens de combinatie van een tailleslip met een balconette BH of triangle BH. Heel trendy!

3. De short en hotpants

Shortjes en hotpants onderscheiden zich van de reguliere slip door de langere pijpjes. Dit soort ondergoed neemt de laatste jaren enorm toe in populariteit.

  • Beide snitten van de short hebben langere pijpjes die je billen helemaal bedekken. Een hotpants heeft ook langere pijpjes, maar deze laat wel de onderkant van je billen bloot. Heel erg sexy!
  • De short, hotpants of hipster valt gemiddeld. Dit betekent dat hij ongeveer tot op je heupen valt.
  • Dit soort slip is te combineren met elk soort BH. Door de jonge uitstraling is een combinatie met bijvoorbeeld een longline of plunge BH erg mooi.
  • De meeste hotpants en shorts hebben een comfortabele pasvorm met dunne afwerking. Deze dunne afwerking zorgt ervoor dat de slipjes niet tekenen onder je kleding. Dit maakt deze slips uiterst geschikt om te dragen onder strakke kleding.
  • De short of hotpants wordt ook wel eens ‘hipster’ genoemd.

4. De string

Een string is de meest sensuele slip van deze opsomming. De snit laat namelijk je billen bloot. Dit zorgt voor een sexy uitstraling en hierdoor tekent de slip ook nooit af onder een strakke rok, broek of jurkje.

  • Een string wordt ook wel een slip met T-vorm genoemd. Deze slip is vooraan hoog uitgesneden wat zorgt voor optisch langere benen en een elegant silhouet.
  • De billen zijn onbedekt. Er kan dus ook geen stof insnijden wanneer je bijvoorbeeld een strak rokje of jurkje draagt.
  • Een string kan zorgen voor een sensuele look. Combineer de string met iedere BH waar jij je fijn in voelt. Een mooie optie is bijvoorbeeld een balconette BH met mooie broderie.
  • Er zijn ook ‘luxe strings’ verkrijgbaar. Dit zijn vaak strings waar extra kant en broderie in is verwerkt voor een extra sensuele look.

Wat is jouw favoriete slip van PrimaDonna of Marie Jo op dit moment?