Fitguide bikini's

Januari 20, 2023

Het vinden van de perfecte bikini is voor veel vrouwen soms nog best lastig. Er zijn veel verschillende modellen, waardoor de keuze soms moeilijk is. Kun je het beste kiezen voor een zomers printje of toch juist een effen kleur? In deze blog helpen we je bij het vinden van een passende bikini waarin jij deze zomer straalt!

Verschillende bikinitops

Er zijn veel verschillende soorten bikini's die ieder passen bij een ander figuurtype. Heb je wat kleinere borsten en ben je op zoek naar een bikinitop waarin je borsten optisch groter lijken? Kies dan voor een triangle bikini. Ook de halter bikini is perfect voor vrouwen met iets kleinere borsten. Bij deze bikinitop strik, knoop of klik je de schouderbandjes vast in de nek.

De bandeau bikini is ideaal voor vrouwen die graag in de zon liggen, omdat deze bikinitop vaak ook zonder bandjes gedragen kan worden. Een bikinitop die je borsten veel steun biedt is de beugel bikini. De beugel in deze bikinitop zorgt ervoor dat je borsten optimaal gelift worden.

Voel je je iets minder comfortabel bij je borsten? Een voorgevormde bikini kan een verschil tussen je twee borsten grotendeels verdoezelen. Op zoek naar een bikinitop die past bij iedere borst en bij grotere cupmaten? Dat is de balconette bikini! Deze bikinitop lift je borsten en geven deze een mooie ronde vorm. Annadiva heeft een ruim aanbod in bikinitops voor grotere cupmaten zodat iedere vrouw prachtige en passende badmode kan shoppen.

Verschillende bikinibroekjes

Je bikini is pas compleet als je ook een passend bikinibroekje hebt gevonden. Het is belangrijk dat je kiest voor een bikinibroekje dat past bij je figuur, maar nog belangrijker is dat je je er prettig in voelt! Kies bijvoorbeeld voor het klassieke bikinibroekje als je je billen en heupen wat meer wilt bedekken. Het strikbroekje is een goede keuze voor als je juist net iets meer van je billen en heupen wilt laten zien. Het is belangrijk om te kijken naar wat touwtjes voor jouw figuur kunnen doen. Zo accentueer je je figuur door te kiezen voor een bikinibroekje zonder touwtjes. Tot slot is er nog verschil in hoogte tussen de verschillende bikinibroekjes. Zo accentueer je met een hoog bikinibroekje je taille en zorgt deze ervoor dat je buik iets minder opvalt.

Effen kleur of zomers printje?

Een bikini in een effen kleur of toch een met een zomers printje? Wat past het beste bij jouw lichaam? Drukke printjes, ruches en franjes geven je lichaam meer volume. Benadruk je graag je bovenlichaam en mooie taille? Kies dan voor een bikinitop met een print, ruches, franjes of in een opvallende kleur. Heb je een smalle taille en zijn je heupen en schouders even breed? Dan heb jij een zandloperfiguur. Kies in dit geval voor een bikinitop en bikinibroekje in dezelfde kleur of print. Een effen bikini is ideaal voor vrouwen die niet te veel aandacht willen leggen op hun lichaam.

Bij Annadiva shopt iedere vrouw een passende bikini. Bekijk het ruime badmode assortiment online en bestel jouw favorieten. Liever in het echt passen? Kom dan zeker eens langs bij een van onze drie winkels!