Freya en Fantasie Lingerie 2022

Juni 08, 2022

Ook dit jaar zijn de collecties van Freya- en Fantasie Lingerie even prachtig als altijd. Een uitgebreide collectie vol felle kleuren, pasteltinten en speelse printjes. Wij zijn al helemaal verliefd geworden op deze juweeltjes. In deze blog zetten we graag een paar highlights voor je op een rijtje!

Freya Lingerie

Wat direct opvalt bij het bekijken van deze nieuwe collectie, is dat deze boordevol frisse en felle kleurtjes zit. Zo kun jij de perfecte look bepalen aan de hand van jouw gemoedsstemming. Ben je bijvoorbeeld in een vrolijke en zonnige bui? Dan is de Snapshot Star collectie in de kleur Honeycomb perfect voor jou! Deze serie is afgewerkt met leuke gouden sterretjes voor een speels effect. Welke ook tot een van onze vele favorieten behoort, is de Starlight collectie. Neem eens een kijkje bij de Starlight Balconette BH. Deze BH is verkrijgbaar in vele kleuren waaronder schitterend lichtblauw. Deze kleur geeft je een prachtige look met je zongebruinde huid! In beide series zijn er meerdere BH’s en slips verkrijgbaar waardoor jij voor jezelf de beste pasvorm kan aanmeten.

Fantasie Lingerie

Fantasie biedt ook dit jaar een uitgebreide en stijlvolle collectie aan lingerie. Prachtige volle kleuren en luxueuze materialen maken deze collectie een echte must-have! Neem eens een kijkje bij de Envisage serie van Fantasie Lingerie. Deze serie heeft een prachtige diepe pertrol-kleur voor een chique uitstraling. De BH is versierd met een trendy snake-look met een subtiele glans. Het bedeltje tussen de cups maakt deze BH helemaal af. Is dit geen serie om bij weg te dromen?!

Wat ook dit jaar weer kenmerkend is aan de collectie van Fantasie Lingerie, de broderiedetails staan centraal. Neem bijvoorbeeld de Aubree collectie in de kleur Natural Beige. Deze BH’s zijn volledig versierd met een verleidelijke witte bloemenbroderie welke ook terugkomt in de verscheidene slips. Een perfecte look voor een romantische avond!

Ben jij ook klaar om net zo te stralen als deze prachtige collecties? Wij zeker!