High Waist Bikini

April 01, 2020

Stijlvol en comfortabel tegelijk: dat is de High Waist bikini! Deze bikini lijkt ieder jaar populairder te worden, en dat is niet zonder reden.

Naast dat de high waist bikini je buik en heupen netjes inpakt, zorgt deze bikini er ook voor dat je lichaam optisch meer vorm krijgt. Het hoge broekje omarmt je taille, waardoor deze geaccentueerd wordt en je een zandlopersilhouet creëert. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over je figuur, je net niet strakke buikje en de love-handles die ineens tevoorschijn lijken te komen zodra je je lage bikinibroekje aantrekt.

Buiten de voordelen voor je figuur, is de high-waisted bikini ook nog eens hartstikke in momenteel. Deze retro trend is inmiddels alweer een aantal jaren helemaal terug, en het lijkt erop dat hij de komende tijd ook nog niet weg zal gaan. Daardoor wordt het assortiment van high-waisted bikini’s steeds groter. Bij Annadiva hebben wij een uitgebreid aanbod. Kies jij voor de ultieme retro stijl met stippen, ga je voor een opvallend printje of hou je het liever bij een klassiek effen bikini? Dit zijn onze favorieten van het nieuwe seizoen.