Hoeveel BH’s heb je eigenlijk nodig?

November 27, 2020

Lingerie kan ervoor zorgen dat je jezelf nog mooier voelt! Een stralende jij begint namelijk bij een stralende outfit! Laat lingerie nou de basis zijn van jouw outfit. Lingerie is er in alle soorten en maten. Ga jij liever voor een BH met beugel of toch voor een bralette? De keuze is reuze. Veel vrouwen hebben bepaalde soorten BH’s die zij bijna altijd dragen, want waarom zou je iets waar je tevreden mee bent veranderen?

Het is wel heel erg belangrijk dat je afwisselt van BH. Elke dag dezelfde BH dragen is niet alleen niet zo hygiënisch, maar het elastiek in je BH heeft ook tijd nodig om te herstellen. Het beste is om elke dag een andere BH aan te trekken. Een nee, don’t worry, je hoeft echt niet onnodig wasjes te draaien. Die BH hoeft niet elke dag in de was, je kunt hem gemakkelijk twee dagen aan. Wel is het verstandig elke dag af te wisselen in een BH, hierdoor kan jouw BH luchten en kan de elastiek in jouw BH herstellen. Door jouw BH de tijd te geven om te herstellen zal deze minder snel uitlubberen, hierdoor heb je dus alleen maar langer plezier van jouw favoriete BH!

Experts hebben onderzoek gedaan en kwamen erachter dat een vrouw gemiddeld vier verschillende BH’s nodig heeft voor een week. Dit is inclusief sport BH. Mocht je nou heel veel sporten, dan is het wellicht geen overbodige luxe om een of twee sport BH’s bij te kopen. Het is dus veel slimmer om te investeren in een paar goede BH’s die echt lekker zitten, dan maar tientallen BH’s van lage kwaliteit aan te schaffen.

Wanneer je merkt dat jouw BH niet meer goed aansluit op jouw lichaam kun je jezelf het beste opmeten of naar een lingeriewinkel gaan om je op te laten meten. Wij helpen je graag in een van onze Annadiva winkels bij het opmeten van jouw maat. Wanneer een BH niet meer comfortabel zit of beschadigingen krijgt is het ook tijd om nieuwe BH’s te shoppen.