Lingerie trends voorjaar 2022

April 04, 2022

Wij worden helemaal blij van alle lingerie, die langzaam aan binnenstroomt. Alleen bij het zien van de nieuwe printjes en vrolijke kleuren krijgen wij een mega zomers gevoel. Deze zomer hebben bekende lingerie merken zoals PrimaDonna, Marie Jo, Freya en Elomi lingerie mooie basic lingerie uitgebracht. Maar lingerie in de trendkleuren van dit moment ontbreken ook zeker niet! In deze blog zullen wij de lingerie trends voor deze zomer bespreken!

Kleurrijk

Kleur, kleur en nog eens kleur. Dit is dan ook iets wat we veel terug gaan zien deze zomer. Want wie wordt er nou niet vrolijk van verschillende kleurtjes? Van felle kleuren tot allemaal verschillende nude tinten, deze zomer komen alle kleurtjes voorbij.

Kant

Kant is seizoenen lang al niet meer weg te denken uit het collectiebeeld van menig lingeriemerk. Kant is er in veel verschillende varianten: van bloemenkant tot grafisch kant en nog veel meer. Kant is soms verwerkt op een semi-transparante achtergrond, maar ook als versiering op een voorgevormde cup is het vaak terug te zien.

Bloemenbroderie

Yes, ook deze zomer keert de bloemenbroderie weer terug op lingerie. Van schattige madeliefjes tot grote bloemen over de gehele cup. De bloemenbroderie vindt je dit jaar terug in echte zomerse kleuren!

Basics

Maar ook de basics ga je deze zomer weer veel zien. Met een zwart of rood lingerie setje zit je nooit verkeerd. De klassieke T-shirt bh is er een die elk seizoen weer terug komt, gewoon omdat het model zo fijn is. Een T-shirt BH is onzichtbaar onder strakke kleding, waardoor deze altijd handig is om in je lingerielade te hebben. Kies jij liever voor een speelse decolleté lijn? Neem dan eens een kijkje bij de hartvorm bh's !

Genoeg mooie en fijne trends om de geschikte lingerie voor jezelf of iemand anders te vinden! Houd onze webshop en socials in de gaten voor updates over wanneer de collecties binnen zijn.