Lingerie voorjaar PrimaDonna 2022

Maart 14, 2022

Het voorjaar komt langzaam weer onze kant op, wat betekent dat er nieuwe collecties lingerie op de markt komen. Ook PrimaDonna en PrimaDonna Twist hebben ervoor gezorgd dat wij onze zomerse outfits kunnen stylen met prachtige lingerie. Deze merken zijn gespecialiseerd in grote cupmaten en verkopen prachtige BH’s voor vrouwen met grotere borsten. En dit allemaal in verschillende modelletjes, van hartvorm bh tot balconette bh Kleur, kleur en nog eens kleur. Zo is dan ook de nieuwe lingeriecollectie van PrimaDonna en PrimaDonna Twist voor de lente en zomer te beschrijven.

Printjes!

Met deze eyecatchers ga je stralend en vol zelfvertrouwen de zomer in! De prachtige pasteltinten en felle kleuren met glanzende details fleuren elke outfit op, terwijl de perfecte pasvorm je figuur flatteert. Een printje dat we dan ook veel terug gaan zien in de PrimaDonna collectie is een bloemenprintje. Zo is er bij de collecties Belgravia, Las Salinas, Palace Garden en Efforia gekozen om een bloemenprintje te combineren met felle kleuren. Ben je niet zo van de felle kleuren? Geen probleem, zo zijn er ook genoeg setjes te shoppen in een minder felle kleur. Zo zijn de volgende collecties voorzien van lichtere tinten: Delight in het groen, Lausanne in het blauw en de Madison. Geef je lingerielade wat extra pit door een prachtige Delight setje toe te voegen. De Delight is een onweerstaanbare lingerieklassieker. Dit komt dankzij de luxe pasvorm en de verleidelijke kantlook met broderierozen. De Delight is nu te shoppen in de kleur Botanique, een prachtige groene kleur. Bekijk de groene lingerie pagina om ons ruime assortiment aan groene lingerie te bekijken.

Basics

Naast alle printjes, prachtige pasteltinten en felle kleuren zijn er ook verschillende basics terug te vinden in de voorjaarscollectie van PrimaDonna. Ook deze basiskleuren laten je stralen en zijn altijd fijn om je lingerielade weer aan te vullen. Zo is er veel witte lingerie bijgekomen zoals de Orlando, Epirus en de I Do collecties. De kleur wit is ideaal in de zomer om jouw summer tan extra goed naar voren te laten komen. Ook bij de fantastische nude collectie van Osino is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

Jouw perfecte lingerie setje voor deze zomer nog niet kunnen vinden? Shop dan hier alle lingerie!