Marie Jo lingerie najaar 2022

Oktober 04, 2022

Deze herfst is Marie Jo er uiteraard weer met prachtige collecties. Dit mooie merk staat bekend om de goede pasvorm en modieuze lingerie. Door de mooie kleuren, printjes en verschillende modellen mogen ook dit najaar de items uit de collectie van Marie Jo niet ontbreken in je lingeriegarderobe.

Luxury Jane

De Marie Jo Jane is ook dit najaar weer onderdeel van de collectie en dan wel in een prachtige kleur genaamd Candle Night. De kleur Candle Night vertaald zich in een donkerbruine tint, die perfect past bij je herfst- en winteroutfits. De items zijn voorzien van luxe broderie, transparante stoffen en subtiele details. De Marie Jo Jane is sexy, chic en comfortabel. Geen wonder dat deze collectie dan ook favoriet is bij veel vrouwen. Ben jij verkocht door de prachtige bruine kleur van deze collectie? Bekijk onze bruine lingerie pagina en ontdek ons ruime aanbod aan bruine lingerie!

Favoriet Avero

Alle Avero liefhebbers opgelet! Ook dit najaar keert deze collectie weer terug! Een van de kleuren waarin deze collectie verschijnt is de kleur Tiny Jade. Een prachtige diepgroene rijke kleur die mooi past onder winterse outfits. Uiteraard zijn dit seizoen de schouderbandjes weer voorzien van liefelijke madeliefjes. Ook de slips zijn afgewerkt met een bloemendetail. Deze eyecatcher mag dan ook zeker niet ontbreken en is ook dit seizoen weer een van onze favorieten.

City Glow Matthias

Dit seizoen is de Matthias collectie toegevoegd in kleur City Glow. Deze kleur is een mix van de kleuren taupe en lila en behoort daarmee tot de paarse lingerie. De cups zijn voorzien van een speelse combinatie van satijn en kant. De slips zijn afgewerkt met gerecycleerd kant aan de randen. Ook de BH’s zijn versierd met een roze kanten strook. Een van onze favorieten is de voorgevormde bralette. Deze bralette geeft je een mooi decolleté en een zelfverzekerd gevoel.

Bloemenprint Noorah

Black Blush is de kleur van de Noorah collectie. Deze collectie is niet alleen prachtig om te zien, maar ook duurzaam. De kleur is een zachte trendkleur met een stoere uitstraling. Een abstracte XL-bloemenprint en zwart kanten lint definieert deze collectie. De combinatie van deze roze lingerie en de bloemenprint geven deze collectie een sexy touch. Dit najaar kent de collectie vier verschillende stijlen, waaronder een push-up BH met een diep uitgesneden decolleté.

Zwarte Elis

Deze prachtige collectie met de naam Elis is uitgevoerd in de kleur Black. Het weelderige kant siert niet alleen de rug en schouderbandjes, maar ook deze collectie. Een van onze favorieten is de Plunge BH Longline. Deze beugel BH met longline-effect is fris en modern. Het tule oogt fris en verleidelijk en zorgt voor een fantastische look. De kleur zwart is een tijdloze fashionkleur die dan ook zeker niet mag ontbreken!

Comfortabele Hugh

Deze fantastische Hugh collectie van Marie Jo is uitgevoerd in de kleur Olive Green. Deze collectie bestaat uit een speelse combinatie van een dierenprint en een trendy kleur met gouden accenten. De combinatie van comfort en looks is kenmerkend voor deze collectie. Neem bijvoorbeeld de voorgevormde balconette BH. Deze balconette BH is extra comfortabel dankzij de bredere beugels.

Naast deze pareltjes bestaan de collecties van Marie Jo lingerie uit nog veel meer fantastische items. Bekijk deze collecties online of kom deze bewonderen in een van onze winkels.