Marie Jo Swim 2022

Mei 24, 2022

Met dit lekkere weer zal de zomer niet lang meer op zich laten wachten. Ben jij al helemaal klaar voor de zomer? Bekijk nu de nieuwe collectie van Marie Jo Swim! Houd je van een opvallende bikini met een printje, of liever een wat subtieler kleurtje? Deze collectie heeft het allemaal. Een collectie boordevol leuke printjes en modelletjes om jou te laten stralen. Hiermee zal jij gegarandeerd een heerlijke zomer beleven!

Wat opvallend is aan deze collectie is dat de printjes weer centraal staan. Geen bloemenprintjes, maar vooral de grafische prints komen veel voor. Ben je hiernaar op zoek? Neem een kijkje bij Sitges, Cadiz, of Terrassa. Ben je toch meer van de tropische- en dierenprints? Neem dan vooral een kijkje bij Murcia, Tarifa. cordoba en Zaragoza.

Het leuke van deze collectie is dat er in iedere print, verschillende mogelijkheden zijn. Ben je op zoek naar een speelse bikini of toch liever een chic badpak? Het is allemaal mogelijk! Zo kun jij het perfecte silhouet creëren met het type badmode dat bij jou past. Weet je wat ook zo fijn is aan deze collectie? Voor de meeste bikini’s of badpakken is er ook een bijpassende strandjurk. Hoe leuk! Zo heb je een volledig complete outfit voor een dagje strand.

Ben jij net zo enthousiast geworden over de nieuwe collectie van Marie Jo als wij? De Marie Jo Swim collectie is verkrijgbaar in de cupmaten A t/m F. Kom deze collectie bewonderen in een van onze winkels of bekijk ‘m online bij Annadiva.