Marjolaine als cadeau voor de feestdagen

December 06, 2022

Als je het aan ons vraagt is december dé leukste en gezelligste maand van het jaar. We naderen het einde van het jaar, dat betekent dat het tijd is om cadeaus uit te zoeken voor je geliefde of voor jezelf. Dit kan voor de nodige stress zorgen en dat is niet hoe je de maand december wil beginnen. Wij hebben daarom hét perfecte cadeau voor je uitgezocht. In deze blog bespreken we de nachtmode van Marjolaine als cadeau voor de feestdagen.

Marjolaine staat bekend om haar luxueuze, chique en verleidelijke looks. De nachtmode van Marjolaine ziet er niet alleen verleidelijk uit, het is ook nog eens super comfortabel en tijdloos. Voor iedere dame is er wel fijne nachtmode te verkrijgen. Dat maakt de nachtmode van Marjolaine het perfecte cadeau voor de feestdagen.

Marjolaine maakt gebruik van een prachtige mix tussen stoffen en kanten details, dit maakt de nachtmode elegant en sexy. De luxe nachtmode van Marjolaine is bijna altijd gemaakt van 100% zijde. Deze zijde stukken worden vaak rijkelijk versierd met prachtige, kwalitatieve materialen. Hierdoor is de nachtmode Marjolaine een ware inspiratiebron voor liefhebbers van zijde en fijn kantwerk. Ben jij een van deze liefhebbers? Hieronder zetten we de mooiste nachtjurkjes en kimono’s van Marjolaine voor je op een rijtje.

Pearl nachtjurk

Dit prachtige nachtjurkje is afgewerkt met elegant zwart kant. Het Pearl nachtjurkje heeft spaghettibandjes en is onderaan lichtdoorschijnend, dit maakt het jurkje erg sexy. Met dit nachtjurkje creëer je een sensuele en vrouwelijke look. Perfect om cadeau te doen aan je geliefde. Maak je look compleet door dit nachtjurkje te combineren met jouw favoriete zwarte lingerie en een van de Marjolaine kimono's.

Soie Unie (Lange) nachtjurk

Ook dit nachtjurkje is gemaakt van 100% zuiver zijde. Het Soie Unie lange nachtjurkje heeft een effen kleur en valt tot aan de kuit. Je shopt dit jurkje in een prachtige zwarte, beige of rode kleur bij Annadiva. Het Soie Unie nachtjurkje is ook verkrijgbaar in een iets kortere variant. Dit nachtjurkje valt tot boven de knieën en is aan de achterkant open gewerkt met een sexy rijgwerk. Kies voor het Soie Unie (lange) nachtjurkje en geef hiermee je geliefde een luxe én tevens comfortabel cadeau!

Oda nachtjurk

Het zijden Oda nachtjurkje is verkrijgbaar in meerdere prachtige kleuren, waaronder een ivoorkleur. Het nachtjurkje heeft een losse fit en sluit perfect aan op het lichaam. Dit maakt het Oda nachtjurkje het perfecte cadeau voor de feestdagen.

Laurian kimono

De Laurian kimono is hét tijdloze en verleidelijke cadeau voor de feestdagen! Deze kimono is perfect om de dag mee te starten en te eindigen. De sensuele kimono heeft een strikceintuur, waardoor je de kimono naar wens kan strikken. Je shopt deze 100% zijden kimono in een prachtige rode of tijdloze zwarte kleur bij Annadiva.

Laser kimono

Tot slot de Laser kimono, hét perfecte cadeau om te combineren met hetda nachtjurkje. Deze 100% zijden kimono shop je in vier effen kleuren bij Annadiva, waaronder een prachtige paarse kleur. De kimono heeft een strikceintuur, hiermee strik je de kimono naar wens. De Laser kimono valt tot boven de knie. Kies met de Laser Kimono voor pure elegantie!

Onder je favoriete nachtmode draag je natuurlijk jouw favoriete lingerie. Bij Annadiva hebben we de mooiste lingerie in de mooiste kleuren in ons assortiment. Combineer jij jouw nachtjurk liever met matching paarse lingerie of kies jij voor beige lingerie om de focus op de nachtjurk te leggen? Choose to shine op jouw favoriete manier!

Zoals Marjolaine zelf al zegt, er zit voor iedere vrouw wel fijne nachtmode tussen. Dus bekijk vooral de gehele Marjolaine collectie op onze webshop. Verwen je geliefde of jezelf deze feestdagen met de nachtmode van Marjolaine!