Nachtmode Essenza 2022

Mei 09, 2022

Wist je dat je gemiddeld één derde van je leven in bed door brengt? Daar hoort natuurlijk ook een heerlijke pyjama bij. Ook in de lente & zomer kan een lekker luchtige pyjama niet ontbreken. Daarom laten we je in deze blog onze favoriete nachtmode zien van Essenza.

Essenza staat bekend om de verschillende elegante prints en verleidelijke kleuren. De perfecte balans tussen de printjes en effen kleuren maakt Essenza uniek. Ook deze zomer heeft Essenza haar creativiteit losgelaten op de collectie. Stuk voor stuk prachtige kunstwerken waar je je ogen niet vanaf kunt houden!

Lisa

De Lisa collectie is uitgevoerd in de kleur Silk. Deze collectie heeft een prachtige gele kleur en is bedrukt met een print van bloemen en bladeren in zomerkleuren. De weelderige, geel gekleurde bloemenzee op de ondergrond in een intense witte tint is prachtig en geeft genoeg reden om de hele dag in deze nachtmode rond te willen lopen. Combineer deze collectie met jouw favoriete gele lingerie om je look af te maken.

Aurelie

De Aurelie collectie is uitgevoerd in de kleur Darling Pink. Deze collectie heeft een prachtige roze kleur en is bedrukt met een print van bloemen en bladeren in rood/roze tinten. Combineer jouw Aurelie nachtmode met jouw favoriete rode of roze lingerie om de look compleet te maken!

Diem

De Diem collectie is uitgevoerd in de kleur Night Blue. De exotische patronen komen krachtig naar voren in groen en blauw én met een tikje roze en wit.

Fauve

De Fauve collectie is uitgevoerd in de kleur Antique White. Deze stijlvolle collectie is voorzien van een zomerse bloemenprint. Verwen jezelf en je omgeving met een zee aan bloemen!