Nachtmode van Marjolaine SS22

Juni 04, 2022

Luxueus, chique en heel erg verleidelijk, dat is Marjolaine. Niet alleen ziet de nachtmode van Marjolaine er super verleidelijk uit, het comfort is ook nog eens super fijn! Gemiddeld breng je één derde van je leven door in bed. Daar hoort natuurlijk ook een heerlijke pyjama bij. Ook in de lente en zomer kan een lekkere luchtige pyjama niet ontbreken.

Nacre

Elke garderobe moet minstens één elegant en verfijnd stuk hebben, zoals deze Nacre nachtjurk. De halslijn en basis zijn verfraaid met zorgvuldig met de hand ingelegde Calais-kantmotieven, die spelen op een zijden oranje achtergrond voor een heerlijk sensueel effect.

Omerine

De Omerine nachtjurk is uitgevoerd in de kleur Impreme Bouquets. Deze witte nachtjurk is gemaakt van een zachte zijdesatijnen stof. De print op de nachtjurk is zomers en oogt fris door het gebruik van verschillende vrolijke en sensuele kleuren.

Marjolaine

Dit elegante nachthemd van Marjolaine zal je vergezellen op al je momenten van ontspanning en verleiding. Het is gemaakt van zacht en delicaat zijdesatijn met een elegante val. De diepte van de V-hals zal je decolleté subtiel onderstrepen, verfraaid met minutieus met de hand ingelegde calais-kantmotieven

De nachtmode is niet alleen prachtig maar ook tijdloos. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Marjolaine staat voor kwaliteit en de collecties zijn altijd vernieuwend. Prachtige luxe en comfortabele nachtmode voor een heerlijke nachtrust.