Nieuw! Annadiva zonnebrillen

Juli 14, 2022

Net als badmode en strandkleding, zijn zonnebrillen onmisbaar in de zomer. Deze zomer introduceren wij met volle trots onze eigen Annadiva zonnebrillen! Draag de mooiste zonnebrillen op het strand, een festival of zomaar een terrasje. De zonnebrillen staan al online en gaan ontzettend hard. Wees er snel bij! Kies jij voor een klassiek montuurtje of een echte statement bril?

De Annadiva zonnebrillen collectie bestaat uit 6 verschillende modellen; Maura, Jane, Rose, Lauren, Fay en Katy. Een veelzijdige collectie met tijdloze modelletjes voor elke gelegenheid. Alle modellen zijn uniek en totaal verschillend van elkaar. Bij iedere gezichtsvorm past een ander montuur. Wij laten je graag kennismaken met de mooie monturen en geven je advies welke zonnebril het beste bij jouw gezichtsvorm past.

Zonnebril Maura

De Maura zonnebril heeft een echte retro-look. De bril heeft een roségouden montuur met motiefje, grote roze/bruine glazen en lichtroze uiteinde pootjes. De glazen zijn lichtdoorschijnend met een verlooptint waardoor de ogen nog wel deels zichtbaar zijn. Deze bril is perfect voor vrouwen met een vierkante gezichtsvorm.

Zonnebril Jane

De Jane zonnebril geeft je een echte divalook. De bril is wat groter, wat zeer geschikt is voor vrouwen met een langwerpige gezichtsvorm. De glazen van deze zonnebril zijn lichtdoorschijnend waardoor de ogen nog deels zichtbaar zijn. De zilveren details aan de pootjes maken deze bril helemaal af!

Zonnebril Rose

De Rose zonnebril heeft een mooie lichtroze kleur met ronde glazen en gouden pootjes. De glazen zijn lichtdoorschijnend, waardoor je ogen nog wel zichtbaar zijn. Deze bril komt het beste tot zijn recht bij vrouwen met een diamantvormige gezichtsvorm.

Zonnebril Lauren

De Lauren zonnebril van heeft een moderne look. De bril heeft een montuur met dierenprint, brede glazen en dikke pootjes. Deze bril is uitermate geschikt voor vrouwen met een ronde gezichtsvorm. Door de contrasterende hoekige vorm van de bril zal je gezicht langer en slanker lijken.

Zonnebril Fay

De Fay zonnebril is een klassieke bril en heeft een montuur met een verlooptint van zwart naar roze. De ronde roze glazen en zilveren details maken de bril compleet. Deze zonnebril past het beste bij een hartvormige gezichtsvorm.

Zonnebril Katy

De Katy zonnebril is een cateye zonnebril en heeft een edgy-look. De bril heeft een zwart montuur waarbij deze aan de zijkanten bij de wenkbrauwen iets uitsteken. De glazen zijn bijna niet doorschijnend, waardoor je je ogen nihil zichtbaar zijn.

De zonnebrillen zijn verkrijgbaar op onze webshop en in onze fysieke winkels. Mix & match ‘m bij je nieuwe bikini of strandoutfit! Shop nu jouw favoriet!