Nieuw badmode merk: Annadiva Swim

April 14, 2021

Annadiva Swim is here! Onze prachtige collectie is gelanceerd. Heb jij al een kijkje genomen bij onze eerste echte eigen collectie? In deze blog zullen wij jullie wat meer vertellen over de verschillende series voor aankomende zomer, zodat jij jouw favorieten nog gemakkelijker kunt ontdekken!

We hebben deze zomer acht verschillende collecties uitgebracht, iedere collectie is uniek en exclusief verkrijgbaar bij Annadiva. Het afgelopen jaar zijn wij druk bezig geweest met het samenstellen van dé perfecte badmode collectie. Van nieuwe modellen bikinitops, tot de fijnste broekjes en de mooiste accessoires. Annadiva Swim heeft het complete plaatje.

Annadiva Swim is voornamelijk gericht op vrouwen met een grotere cupmaat. Nog veel te vaak horen wij dat vrouwen met een grote cupmaat niet kunnen slagen als het op badmode aankomt. Annadiva Swim heeft badmode in haar collectie met dé perfecte pasvorm in de mooiste en trendy kleuren en printjes van dit moment. Zo kunnen ook vrouwen met een grote cupmaat shinen op het strand of bij het zwembad! De tops gaan vanaf cup C tot en met cup G en de broekjes gaan van maat 36 tot 46.

Smocky

Black is never out of fashion, net als deze Smocky collectie. De luxe textuurstof maakt de items net wat speelser. Perfect te combineren met de rest van de collecties. Sexy met klasse!

Dots of Summer

Deze basic collectie met speelse dot is een musthave die elegantie en vrouwelijkheid uitstraalt. Maak eindeloze combinaties met de verschillende topjes en broekjes. Deze serie heeft ook een prachtig badpak met een diepe uitsnijden. Met de Dots of Summer ga je een relaxte stranddag tegemoet.

Safari

Safari heeft een turquoise achtergrond met een perfecte dierenprint. Animal print is dé print deze zomer, overal is dit terug te zien. Laat je gedachtes meevoeren naar een warme stranddag.

Leo

Lila én dierenprint!? Wauw, de Leo collectie is helemaal on-trend. Deze vrolijke luipaard print op een lila achtergrond maakt jou zomer compleet. Deze collectie heeft een zomers shortje en jurkje om over je bikini of badpak aan te trekken, perfect voor een wandeling over de boulevard.

Sari

De old school paisley-print in een nieuw jasje. Deze collectie heeft een koraalkleurige achtergrond die staat op iedere huid. Straal deze zomer in de Sari collectie.

Solid

Net als de Sari collectie heeft Solid een prachtige koraalkleur die staat op iedere huid. Solid heeft prachtige items om jouw beach-look compleet te maken. Bikini's, een badpak, een shortje maar ook een super leuke haarband, hoe cute!? Combineer de Solid collectie met een van de Sari items voor een speelse look.

Lemonade

De Lemonade serie, trendy en vrolijk. De citroentjes-print geeft je een instant summer vibe! De Lemonade serie heeft een prachtige longline bikinitop in de collectie, deze sexy top is perfect te combineren met het hoge bikinibroekje. De Lemonade collectie heeft ook een superleuk strandjurkje en speelse haarband!

Snake

Een eindeloze zomer met de Snake collectie. Deze olijfgroene serie heeft een luxe textuurstof die gemaakt is van heerlijk zacht materiaal. Mix en match de Snake collectie en maak je look compleet.

Wat is jouw favoriete collectie? En ga jij voor een badpak of bikini? Vergeet jouw badmode zeker niet te combineren met onze leuke accessoires. Een gaaf strandjurkje of leuke haarband maakt jou helemaal beach ready!