• Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 9,3 / 10 klantbeoordeling van 15.000 klanten

Nieuw badmode merk: Maryan Mehlhorn

woensdag 17 juni 2020

Maryan Mehlhorn ontwerpt al voor meer dan 40 jaar badmode en al deze jaren is het merk zich blijven ontwikkelen. Ontwikkeling, maar nog steeds true to core: het combineren van tijdelijke mode met de hoogste standaarden en pasvorm!

Alle producten van Maryan Mehlhorn zijn van hoge kwaliteit en er wordt met man en macht aan het design en vakmanschap gewerkt. Alle producten worden aller eerst met de hand gecreëerd, wat zorgt voor items en producten die op en top klaar zijn om verkocht te worden!

Veel materialen en designs zijn speciaal ontwikkeld en uitgekozen voor de collecties van Maryan Mehlhorn. Dit zorgt ervoor dat de bikini's en badpakken van Maryan Mehlhorn alleen maar een hoge standaard van kwaliteit hebben en ook voor veel comfort zorgen. De designs worden voor elk individueel badmode item opnieuw in elkaar gezet!

De designs van Maryan Mehlhorn zijn onder andere te herkennen aan de magnifieke prints en embroiderieën die mooi contrasteren met de pure silhouetten van de badkleding. Perfectie in design en detail zijn de ultieme elementen van het merk Maryan Mehlhorn!