• Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 9,3 / 10 klantbeoordeling van 15.000 klanten

Nieuw lingerie merk: Andres Sarda

donderdag 11 juni 2020

Stap de avant-garde stad Barcelona in door je nieuwe lingerie van Andres Sarda! Innovatief, sensueel, eye-catching en bovenal heel erg mooi.

De familie Sardá is al sinds het einde van de 19de eeuw aanwezig in de textiel industrie. Ze begonnen met het maken van een 'mantilla', wat een hoofdsluier is, die in die tijd gedragen werd in de kerk door Spaanse vrouwen. Het merk kreeg internationale exposure doordat Jackie Kennedy een Sardá mantilla droeg bij haar bezoek aan het Vaticaan in 1960.

In 1962 waren mantillas niet meer verplicht te dragen in de kerk en de famillie Sardá begon dus het kant ergens anders voor te gebruiken. Andrés Sardá, zoon van de oprichter van het merk Sardá, begon zich te richten op lingerie. De designs van Andrés Sardá zijn gemaakt om vrouwen te flatteren, terwijl de technische innovaties zorgen voor ongekend comfort. Verleidelijk maar draagbaar, gebaseerd op vakmanschap, Andres Sarda springt eruit en is herkenbaar voor iedereen!

In 1970 ontstond de eerste badmode collectie van Andres Sarda. Deze collectie had dezelfde waarden en stijl als de intieme wereld van lingerie, vertaald naar de buitenwereld voor het zwemmen en zonnebaden. Het doel: vrouwen een veilig en aantrekkelijk gevoel geven, van binnen en van buiten. 

In 2008 heeft 'Van der Velden' het bedrijf Andres Sarda overgekocht. De creatie van de nieuwe lijnen en collecties blijft in Barcelona, onder supervisie van Núria Sardá, dochter van Andrés Sardá. Door de samenwerking met Van der Velden kon Anders Sarda veel meer internationaal bereik generen.

De collecties van Andres Sarda zijn super stijlvol, vrouwelijk, sensueel en voelen vertrouwd! Waan je in het stijlvolle Barcelona met het innovatieve en gewaagde kleurenpallet!