Nieuw merk: Annadiva Nachtmode!

December 07, 2021

Met trots presenteren wij een nieuw nachtmode merk: Annadiva Nachtmode. Een prachtige collectie met pyjama’s, loungewear en een luxe kimono. Een unieke bloemenprint, maar ook tijdloze basics. Mix & match erop los, want de gehele collectie past perfect bij elkaar.

De verschillende collecties van Annadiva Nachtmode

De collectie bestaat uit drie prachtige collecties die enkel verkrijgbaar zijn bij Annadiva in de winkels & online. Wanneer je eenmaal deze nachtmode hebt gedragen wil je niet meer anders. De zachte stoffen, het comfortabele gevoel en de ultieme kwaliteit maken deze nachtmode nu al tot een favoriet van veel vrouwen.

Mix & match jouw favoriete setje. De verschillende tops zijn perfect te combineren met de verschillende broekjes waardoor je jouw persoonlijke favoriete sleep & lounge look kunt creëren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zacht rood nachthemd met een chique kimono.

Deze 3 collecties zijn zo gemaakt en op elkaar afgestemd, zodat jij je eigen stijl kan creëren. Zowel mooi en geschikt om door te dragen in de winter als in de zomer. Sweet dreams!

  • Midnight Rose

    Deze collectie heeft een luxe bloemenprint die elegantie en vrouwelijkheid uitstraalt. De fijne satijnen stof valt mooi langs het lichaam en verbloemd letterlijk alle oneffenheden. Mix & match met de Lacy serie om een speelse look te creëren. In stijl in huis én in de slaapkamer.

  • Lacy Red

    De effen achtergrond kleur heeft nét dat extra door de ribstof en het schattige kantje aan de mouwen. Deze serie bestaat uit een zachte nachtjurk, pyjamatop, shortje en een singlet. Sexy red is always a good idea. Voor welke combinatie ga jij?!

  • Lacy Black

    Black will never go out of fashion. Deze basic kleur heeft nét dat extra door de ribstof en het schattige kantje aan de mouwen. Voor welke kleur ga jij van de Lacy serie?

Annadiva Nachtmode is de perfecte aanvulling op jouw kledingkast

Annadiva Nachtmode is het perfecte cadeau voor een vriendin, moeder, tante of gewoon voor jezelf! Met Annadiva Nachtmode ga jij comfortabele avondjes en nachten tegemoet!