PrimaDonna voorjaarscollectie 2023!

Februari 26, 2023

Terwijl het buiten nog koud en regenachtig is verheugen wij ons alweer op de nieuwe zomercollecties. Bij het zien van de nieuwe lingerie van PrimaDonna krijgen we gelijk zin in de zomer! Prachtige bloemen, ruitjes, stippen en dierenprintjes komen allemaal terug in de zomercollecties van PrimaDonna en PrimaDona Twist lingerie. Benieuwd naar de mooiste modellen? In deze blog zetten we acht nieuwe collecties voor de zomer van 2023 op een rijtje!

Bestseller Madison

Een echte bestseller die ook dit seizoen niet mag ontbreken is de Madison. Deze zomer shop je de Madison in de kleur Powder Rose. De kleur Powder Rose is een romantische roze kleur met glitterdetails. De Madison is al jarenlang favoriet bij veel vrouwen vanwege de unieke pasvorm die je borsten naar het midden brengt. Een BH met speelse ruitjes, sexy kant en fantastische pasvorm vind je in de Madison collectie van PrimaDonna lingerie.

Romantische Mohala

Een verrassende collectie voor de zomer van 2023 is de Mohala collectie van PrimaDonna lingerie. Deze prachtige collectie bestaat uit luchtige lingerie in frisse kleuren met een perfecte pasvorm. De Mohala collectie is een elegante collectie versierd met een vrouwelijke broderie. Deze zomer shop je deze collectie in de kleur Pastel Pink. De kleur Pastel Pink is een mix van zacht blauw, pastel roze en een oudroze tint. Wij zijn fan!

Sporty-chic Newington

De Newington collectie van PrimaDonna Twist is dit jaar voor het eerst toegevoegd in de kleur Natuur. Deze sporty-chic collectie biedt de beste steun voor grotere cupmaten en kun je onder alles dragen! Zo zijn alle setjes glad en zijn de glitterbandjes echte eye-catchers onder al je tops. De kleur Natuur is een gebroken witte kleur met een trendy zebraprint. Deze collectie is perfect en makkelijk te combineren met al je zomeroutfits!

Luxueuze Palace Garden

Luxueuze lingerie versierd met chique broderie vind je in de Palace Garden collectie van PrimaDonna lingerie. De BH’s bieden goede ondersteuning aan vrouwen met een vollere boezem. Bovendien zitten de BH’s heerlijk comfortabel en zijn deze heerlijk luchtig, perfect voor een warme zomerdag! Je shopt deze collectie in dé trendkleur voor de zomer; Pastel Lavender.

Dromerige Nuzha

De Nuzha collectie in de kleur Nuage van PrimaDonna lingerie laat je spontaan dromen! In deze dromerige collectie vind je chique designs welke zijn afgewerkt met luxueuze details. Door het gebruik van fijne stoffen voelt deze collectie aan als een tweede huid. De kleur Nuage is een mix van zachte citrustinten. Met deze collectie creëert iedere vrouw een uitgesproken vrouwelijke look, ook vrouwen met een grotere cupmaat.

Op en top zomerse Goleta

Op zoek naar op en top zomerse lingerie? Dan is de Goleta collectie van PrimaDonna Twist iets voor jou. De items uit deze collectie hebben een heerlijke pasvorm en voelen daardoor aan als een tweede huid. De kleur Vintage Summer is een coole vintage print in pastelkleuren en maakt de Goleta een echte eye-catcher. De strikjes en kantjes maken je look helemaal compleet!

Fashionable Morro Bay

Bij het zien van de Morro Bay collectie van PrimaDonna Twist krijg je gelijk zin in een feestje op het strand! Deze collectie shop je in de kleur Mermaid Blue, deze kleur doet je denken aan de Atlantische Oceaan op een tropische dag. Daarnaast zijn de BH’s perfect voor vrouwen met een vollere boezem. Deze collectie met prachtige bloemen en kant is eigenlijk te mooi om te verbergen. Op zoek naar party lingerie? Dan is de Morro Bay collectie wat je zoekt.

Trendy Via Alegre

Een luchtige, zomerse en comfortabele look creëer je met de Via Alegre collectie van PrimaDonna Twist. Deze kanten setjes zijn perfect voor op een zomerse dag. Deze collectie shop je deze zomer in de kleur Peony Pink. Deze collectie kenmerkt zich door de prachtige bloemen. Bovendien zijn de BH’s uit deze collectie gemaakt van gerecycled kant, dit maakt de collectie een duurzamere keuze. Met de Via Alegre collectie in de kleur Peony Pink ben jij klaar voor de zomer!

Benieuwd naar de overige collecties van PrimaDonna en PrimaDonna Twist lingerie? Bekijk snel ons ruime assortiment online of bezoek een van onze winkels. Welke collectie is jouw favoriet deze zomer?