PrimaDonna Swimwear 2023

Maart 28, 2023

Vrolijke kleuren, speelse prints en uitdagende stofjes, krijg jij ook al zin in de zomer? Wij bereiden je graag voor op de zomer door je voor te stellen aan de nieuwe swimwear collectie van PrimaDonna Swim! Met de swimwear 2023 collectie van PrimaDonna schitter jij deze zomer op het strand.

Dierenprintjes

Ben jij net zo gek op dierenprints als wij? Dan hebben we goed nieuws, de dierenprints zijn er deze zomer ook weer bij! Dit jaar is de Dalyan collectie er in een bordeauxtint met een croco print. De Dalyan collectie is chic, trendy én flatterend voor elk lichaamstype. Deze collectie straalt rust uit en heeft een leuk printje. Als je liever een opvallender dierenprintje draagt is de Punta Rata een geweldige optie. De collectie is uitgevoerd in een donkerblauwe kleur met een prachtige bronzen dierenprint. De Punta Rata geeft de dierenprint trend een tijdloze make-over en past in elk seizoen.

Kleurrijke prints

PrimaDonna Swim heeft dit jaar een aantal prachtige collecties met geweldige kleurenprints. Neem bijvoorbeeld de Karpen. Deze serie is voorzien van een camouflageprint in roze en fuchsia op een blauwe achtergrond. De collectie geeft een vrouwelijke en speelse uitstraling. Een andere kleurrijke collectie is de Sazan. Deze vrolijke collectie is één en al bloemenpracht en kleur, mét hippe fluo-accenten. Deze trendy swimwear laat je letterlijk en figuurlijk stralen op het strand! De Kea collectie is echt op en top zomers. De collectie is gemaakt van een glitterbadstof met flatterende schuine strepen. Een happy retrovibe met extra veel kleur, deze collectie laat je stralen. Als je denkt aan een kleurrijke collectie, mag de Sakarun zeker niet ontbreken. Deze collectie geeft een trendy tropische look, perfect voor de zomer! De Sakarun is voorzien van een paisleyprint in een zomerse kleurenmix. Met deze collectie creëer jij je eigen kleurrijke bohemian chic-look.

Zomerse kleuren/unieke stoffen

Weet je niet goed wat je zoekt? Bekijk dan de PrimaDonna Swim Istres collectie eens! Tijdloze bikini’s om het hele jaar te dragen. De collectie is uitgevoerd in een felrode kleur, subtiel gecombineerd met wit; stijlvol én sportief! De collectie is voorzien van een strak grafisch design en is afgewerkt met een gouden detail. Ben jij op zoek naar een trendy kleurtje? Bekijk dan de Narta collectie in een fuchsia roze kleur. PrimaDonna Swim Narta is uitgevoerd in een effen kleur op een gewafelde stof. Deze collectie is er een met attitude en is ontworpen voor de durvers. Deze hippe stijl zit heerlijk en geeft je een supercoole strandlook. Liever een iets subtielere bikini? Bekijk dan de Sidari. Deze collectie is uitgevoerd in een zacht ecru met een gouden paisley motief, luchtig; zomers en écht chic. De jacquard badstof én sierparels met een goud- en marmerlook maken je chique look compleet.

Black is back

Black is never out of fashion. Met zwarte badmode zit je nooit verkeerd. Kies jij voor de Sahara collectie? Een retro, sexy en gave collectie in een vintage design met trendy strutuurstofje dat rechtstreeks uit de seventies komt. De collectie is uitgevoerd in een stof met streep textuur en afgewerkt met prachtige gouden details. Een andere optie voor zwarte badmode is de Solta collectie. Deze collectie is uitgevoerd in een zwarte kleur, voorzien van gouden strepen met daarin een glitter. Stijlvol, sexy en comfortabel, dat is de Solta collectie van PrimaDonna Swim. Met deze collectie vertrek je vol zelfvertrouwen op vakantie.

Strepen

De PrimaDonna Swim Leros collectie is een klassieker met een originele vintage twist. Deze collectie is uitgevoerd in een geribbelde badstof in natuurkleur met marineblauwe strepen. Deze klassieker is een echte must-have voor de zomer, een tijdloos printje is altijd goed! Ben jij op zoek naar een opvallendere strepen collectie? Bekijk dan de PrimaDonna Swim La Concha collectie eens! Deze collectie is uitgevoerd in een mix van felrood, oranje en goud, en is afgewerkt met fijne biesjes en gouden details. De speelse streepjesprint zorgt voor een chique en elegante uitstraling.

Waar kies jij voor deze zomer? Een bikini met een kleurrijke print of toch een klassiek zwarte bikini? Bekijk de nieuwe swimwear collectie van PrimaDonna Swim en schitter deze zomer in de zon!