Sportcollectie najaar 2022

Oktober 21, 2022

Nu steeds meer vrouwen gaan sporten en fitnessen is de behoefte aan trendy sportkleding nog nooit zo groot geweest. Voor veel vrouwen is de motivatie om te sporten soms ver te zoeken. In deze blog bespreken we het belang van goede sportkleding en komen de nieuwste najaarscollecties aanbod. Zodat je geen excuses meer hebt om die ene work-out uit te stellen!

Bij een goede sportoutfit mag een goede sport BH niet ontbreken. Juist wanneer je grotere borsten hebt, is een goede sport BH extra van belang, om zo klachten te voorkomen. Een goede sport BH met voldoende ondersteuning mag dus simpelweg niet ontbreken in je kledingkast. Het is bij het kiezen van een sport BH belangrijk om rekening te houden met welke sport je beoefent. De ene sport heeft een grotere impact op je borsten dan de andere. Annadiva werkt met verschillende levels, waarmee wordt aangegeven hoeveel ondersteuning de sport BH precies geeft, meer over deze levels lees je hier.

Annadiva biedt een ruim assortiment sport BH’s aan. Deze zijn niet alleen comfortabel, maar ook trendy! Onlangs zijn er weer prachtige collecties binnen gekomen. Kenmerkend voor deze collecties zijn de diverse printjes en kleuren. Hieronder bespreken we een aantal Sport BH’s en een Sport Slip die onlangs nieuw binnen zijn gekomen.

Extreme Control Sport BH – Anita Active

Deze sport BH zonder beugel is gemaakt van een zeer ademend materiaal en is geschikt voor alle sporten. De driedelige buiten cups geven een zijwaartse steun en bouncen tot 78% minder tijdens het sporten. Deze sport BH behoort tot support level 3. De naadloze binnencups zijn gemaakt van een zachte stof die voorkomen dat de BH gaat schuren tijdens het dragen. Deze BH shop je nu bij Annadiva in een prachtige kleur genaamd Rose Berry.

DynamiX Star Sport BH – Anita Active

Ook deze sport BH is van het merk Anita Active. De DynamiX Star Sport BH zonder beugel biedt extreem goede ondersteuning en is ontwikkeld voor bewegingsintensieve sporten. Vandaar dat deze BH behoort tot support level 3. De ademende stof tussen de cups zorgen voor maximale verkoeling tijdens het sporten. Deze niet voorgevormde BH heeft een elastische onderband voor de perfecte pasvorm. Shop deze BH nu in de nieuwe kleur Smart Rose bij Annadiva.

Sport Slip 1610 – Anita Active

Op zoek naar een bijpassende slip voor bij je Anita Sport BH? De zwarte Sport Slip 1610 van Anita is een erg fijne en comfortabele slip. De mesh inzetstukken aan de zijkant zijn gemaakt van een ademende en zachte stof, dit zorgt voor een sportieve look. Maak met deze sport slip je sport setje compleet!

Voorgevormde Sport BH – Panache Sport

Fan van voorgevormde sport BH’s? Neem dan snel een kijkje bij de voorgevormde sport BH van Panache Sport. Deze sport BH biedt maximale ondersteuning tijdens het sporten, voor zowel hoge als lage impact oefeningen. Door het speciale ontwerp worden de schokken van de beweging tot wel 83% verminderd. De voorgevormde cups omsluiten elke borst, geven de borst een gedefinieerde vorm en draagt mooi onder een sporttopje. Deze BH shop je in vele kleuren en printjes bij Annadiva, waaronder de nieuwe kleuren genaamd Ink Splat, Forest Green en Black Latte.

Een goede sportoutfit zorgt er niet alleen voor dat je straalt in de sportschool, het is ook beter voor je lichaam. Naast het dragen van een passende sport BH is het dragen van goede sportkleding ook erg belangrijk. Sportkleding is namelijk gemaakt van een materiaal dat ‘ademt’, dat is beter voor de lichaamstemperatuur en de vochtregeling. Ook voorkomt goede sportkleding irritatie van de huid. Sportkleding moet niet alleen functioneel zijn en comfortabel zitten, uiteraard wil je er ook fantastisch uitzien! Voor het scoren van deze fantastische outfit ben je bij Annadiva op het juiste adres!

Natuurlijk heeft Annadiva nog veel meer comfortabele sport BH’s. Bekijk onze ruime collectie online of bezoek een van onze winkels. Twijfel je nog of heb je vragen? De klantenservice en onze specialisten in de winkels staan voor je klaar! Waar wacht je nog op?