Sportief het nieuwe jaar in

Januari 03, 2023

Een nieuw jaar is voor veel mensen ook hét moment voor een nieuwe, frisse start. Veel vrouwen starten het nieuwe jaar met het voornemen om gezonder én fitter te leven. Je goede voornemen doorzetten is niet altijd makkelijk. In deze blog delen we graag het belang van goede sportkleding en zetten we de mooiste artikelen voor je op een rijtje, zodat jij motivatie hebt om jouw goede voornemens vol te houden.

Het belang van een sport BH

Een goede sport BH is essentieel tijdens het sporten! Het is een stuk prettiger sporten als je borsten door de juiste sport BH stabiel op hun plaats gehouden worden. Een sport BH is niet alleen prettig, maar voorkomt ook weefselbeschadiging. Het is belangrijk om je borsten goed te ondersteunen. Een goede sport BH kan 75 tot 80% van de schokken absorberen, bij een normale BH ligt dit percentage tussen de 35 en 40%. Ook zijn sport BH’s vaak gemaakt van vocht absorberend materiaal, hierdoor blijft je BH langer droog. Tot slot zijn de schouderbandjes van een sport BH vaak breder en van zacht materiaal gemaakt, dit voorkomt irritatie.

Bij het kiezen van een sport BH is het belangrijk om rekening te houden met de sport die je beoefent. Bij een intensieve sport, zoals hardlopen of voetbal, is een high impact sport BH met een hoog support level de beste keuze. Bij Annadiva werken we met verschillende support levels, meer hierover lees je op de adviespagina.

De mooiste sport BH’s

Een echte favoriet is de Energise sport BH met beugel van Elomi Sport. Deze roze sport BH is afgewerkt met een dierenprint. Dankzij het unieke design worden de borsten gelift voor een mooie vorm, zonder toe te geven op de ondersteuning en stevigheid.

De PanAlp Air sport BH van Anita Active is verkrijgbaar in de kleur Noir. Deze sport BH is gemaakt van een lichtgewicht en verkoelend materiaal. De naadloze voorgevormde cups geven perfecte ondersteuning, ook de binnenkant voelt zacht aan. De subtiele logo-print maakt deze sport BH helemaal af!

Toch liever een sport BH in een printje? De Air Control DeltaPad Sport BH is uitgevoerd in de kleur Viper Grey. De BH is voorzien van een print en groene details. De trianglevormige schuimcups zorgen voor een permanente luchtcirculatie doordat de ademende pads openingen hebben aan de zij- en onderkant. Een comfortabele sport BH in een trendy print!

Wil je een van de nieuwste sportcollecties aanschaffen? Bekijk dan zekers eens The Game sportcollectie van PrimaDonna. Een prachtige collectie met felroze en blauwe kleuren in de pasvorm die je van PrimaDonna gewend bent!

Het belang van een sportsslip

Tijdens het sporten is het belangrijk dat een sportslip comfortabel is en dat je er vrij in kunt bewegen. Een sportslip behoort tot de basis van je goede sportoutfit. Een deel van de vrouwen sport in hun string, maar dit heeft een aantal nadelen. Een sportslip biedt wél optimale bedekking van de billen en is in de meeste gevallen onzichtbaar onder je sportlegging. Ook is een sportslip gemaakt van vocht absorberend materiaal.

De comfortabelste sportslips

De Panache Sport sportslip houdt je koel tijdens het sporten door de ademende mesh-panelen aan de zijkant. De slip is erg comfortabel door de zachte materialen en daarom perfect voor tijdens het sporten. Combineer deze slip met een sport BH voor een compleet setje.

De zwarte sport slip 1610 van Anita is erg fijn en comfortabel. De mesh inzetstukken aan de zijkant zijn gemaakt van een ademende en zachte stof, dit zorgt voor een sportieve look. De platte en nauwsluitende tailleband zorgt voor optimaal draagcomfort. Maak je setje compleet door deze slip te combineren met een van de Anita sport BH’s

Het belang van een goede sportleggings

Een sportlegging die de hele tijd afzakt is ontzettend irritant en waarschijnlijk voor veel vrouwen een herkenbaar probleem. Daarom is het belangrijk om een sportlegging te dragen die comfortabel zit en waar jij je vrij in kunt bewegen. Er zijn sportleggings voor verschillende soorten sporten en deze vind je bij Annadiva. De sportleggings bij Annadiva hebben allemaal een hoge elastische band, waardoor deze goed om je lichaam blijft zitten. Ook zijn de leggings gemaakt van dikke en zachte materialen, waardoor de leggings niet doorschijnen. De fijne stretchstof zorgt voor een comfortabele fit. Met een goede sportlegging kun jij voor de volle 100% knallen zonder je druk te maken om je outfit!

De mooiste sportleggings

Op zoek naar een zwarte sportlegging? Dan is Active Power Sculpt sportlegging van Freya Active perfect. Deze sportlegging is gemaakt van ultralicht materiaal, waardoor je jezelf vrij kunt bewegen. Het zakje aan de achterzijde van de legging is perfect om eventueel je telefoon in op te bergen.

Uiteraard zijn er ook sportleggings in leuke printjes, bijvoorbeeld de Active Power Sculpt Sportlegging in de kleur Pure Leopard van Freya Active. Deze sportlegging is gemaakt van een soepele en lichtgewicht stof met een ademend vermogen, wat zorgt voor veel bewegingsvrijheid. De legging heeft een hoge taille met een brede elastische tailleband voor extra comfort.

De Initiale Sportlegging van Empreinte is zo ontworpen dat deze niet afzakt tijdens het sporten. Deze comfortabele legging is gemaakt van zeer zacht ademend materiaal. De sportlegging is afgewerkt met metallic details, wat zorgt voor een unieke look.

Verwen jezelf met nieuwe sportkleding en begin in een nieuwe outfit met het nastreven van je goede voornemens. Je kan het!