De fijnste zomerproof panty’s en shapewear

Juni 24, 2021

Het vrolijkste seizoen komt er weer aan: de zomer. Het seizoen waarbij de jurken en rokken weer uit de kast getrokken mogen worden. Een zomerse jurk of rok gaat vaak gepaard met blote benen. Iets wat vele vrouwen niet comfortabel vinden; te wit, teveel spatadertjes, blauwe plekken etc. En wat moeten we dan met de kerstkilo’s die we nog steeds niet zijn kwijt geraakt? Om jou comfortabel in je jurk of rok de deur uit te laten gaan zijn er panty’s en shapewear ontwikkeld, speciaal voor de zomer.

Panty's

Panty’s worden in de winter gedragen om de voornaamste reden: het houdt warmte vast. Dat is niet iets dat je wilt in de snikhete zomer. Kies daarom bij het uitzoeken van een panty voor een zo’n dun mogelijke denier panty. 5, 8, 10 of 15 denier panty’s zijn ideaal om je benen een mooie natuurlijke teint te geven. Hierbij lijkt het of je geen panty aan hebt, het voelt meer als een tweede huid.

Stay ups

Stay up kousen zijn ideaal voor vrouwen die een broekje veel te warm vinden onder de jurk. Stay ups zijn pantykousen die door de siliconen band blijven zitten aan de bovenkant van de benen. Naast dat de stay ups lekker luchtig zijn, is de kans op ladders ook een stuk kleiner doordat je deze kunt laten zitten tijdens een toiletbezoek.

Shapewear

Het belangrijkste bij het dragen van shapewear in de zomer is dat het goed ademt. Nylon shapewear is dan de beste optie voor de zomer. Deze stof is glad en ademt goed om overmatig zweten te voorkomen. Een hoge tailleshort die precies doet wat ‘ie moet doen in de zomer is de short van Wacoal. Het huidskleurige ondergoed is voorzien van vaste cups en is gemaakt van een zeer zachte en comfortabele stof die goed ademt.

Vind jij het nog steeds lastig welke panty of shapewear het beste bij jouw wensen past? Neem dan even contact op met onze klantenservice via info@annadiva.nl, zij kijken heel graag met je mee.