Corrigerende body

Aantal items: 1

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
    Soft Touch Body
    Conturelle Soft Touch Body
    € 71,95

Aantal items: 1

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Corrigerende Body – Shapewear Body

Met een figuurcorrigerende body, ook wel een shapewear body genoemd, lijk je slanker en valt je kleding mooier. Een sterke corrigerende body corrigeert voor je buik, taille, billen en de ‘kwabjes’ rond je bh. Als je een corrigerende body met pijpjes koopt dan zorgen de pijpjes er voor dat ook je benen mooier uitkomen. Tenslotte heb je ook de mogelijkheid uit de corrigerende string body. Dit is een body maar dan met een string boekje. De string biedt de voordelen die een string anders ook biedt, namelijk dat de randjes van je slip niet zichtbaar zijn bij je kleding.

De voordelen van een body

Een body is al sinds vroeger een echte musthave in jouw lingerielade, dit is helemaal niet gek want een body kan veel steun bieden en flatterend zijn. Zeker body's met een ingebouwde BH bieden veel steun. De body zorgt ervoor dat deze ingebouwde BH goed op zijn plek blijft zitten en niet omhoog schuift. Ook blijft de slip goed op de juiste plek zitten, omdat dit één geheel is.

Bij rugklachten kan een body ook verlichtend werken. Een body kan er namelijk voor zorgen dat je je wat stabieler en veiliger voelt. Daarnaast kan een body ervoor zorgen dat je je wat beter kunt ontspannen. Ook zorgt een body voor een gladmakend effect op de rug. Waar je bij een BH nog wel eens de bandjes aan de achterkant door je shirt kunt zien, heb je met een body een egaler effect.

Prima Donna Body en Spanx Body

Annadiva heeft corrigerend ondergoed van diverse merken in het assortiment. Meest verkocht is de shapewear body van Prima Donna en de body van Spanx. Natuurlijk bieden we body’s in vele maten aan, waaronder body’s voor grote maten. Bij corrigerende body’s is vooral wit als kleur populair, maar een andere kleurtje kan natuurlijk ook.