• Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 9,3 / 10 klantbeoordeling van 15.000 klanten

Sport BH's

Rooster Lijst

26 Artikel(en)

Rooster Lijst

26 Artikel(en)

Grote cupmaten sport BH's

Veel vrouwen dragen tijdens het sporten geen goede BH die de juiste ondersteuning biedt. Met een kleine cupmaat zoals A of B kom je hier nog een beetje mee weg maar als je een grotere cupmaat hebt zoals cup D t/m H dan is goede ondersteuning uiterst belangrijk. Daarom heeft Annadiva een ruim aanbod met sport BH's voor vrouwen met een grotere cupmaat.

Goede ondersteuning

Niet voor elke sport is dezelfde sport BH goed. Tijdens een sport met een hoge intensiteit, zoals hardlopen en boksen, heb je een sport BH nodig met hoog 'support level'. Kijk hiervoor bij level 4: Extreme. Beoefen je een rustigere sport zoals Yoga? Dan zijn de sport BH's met level 2: Medium iets voor jou! Waar veel vrouwen zich ook in vergissen is de gedachte dat ze een strakke sport BH moeten kopen, zoals een omvangsmaat kleiner dan normaal. Maar het is beter om de maat te kiezen die je ook bij je BH gebruikt. De perfecte maat biedt de perfecte ondersteuning!

Merken en trends

Bij Annadiva zijn de sport BH's voor grotere cupmaten te verkrijgen in veel kleuren en modellen. Dus voor ieders wat wils! De BH's zijn afkomstig van gespecialiseerde merken zoals Shock Absorber maar ook reguliere BH merken zoals Anita Sport en Prima Donna Sport.