Boxershorts

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Heren Boxershorts

Bij Annadiva vind je een ruim aanbod met boxershorts voor heren. We bieden boxers van populaire merken zoals Calvin Klein boxershorts en Björn Borg heren boxers. Je kunt losse boxershorts bestellen, maar daarnaast bieden we voordeel met een ruime keuze in 2, 3 en zelf 5 pack heren boxershorts.

Boxershorts kiezen

Wat is de juiste boxershorts voor jou? Dat hangt natuurlijk eerst af van je smaak. Ga je voor een zwarte of witte boxershort, een andere unikleur of juist voor een mooi of grappig ontwerp?

Verder is natuurlijk de keuze van de juiste maat van belang. Bij Annadiva bieden we het maatbereik aan voor mannen van Small (S), Medium (M), Large (L), Extra Large (XL) nog groter als XXL. Deze maten zijn te vergelijken met respectievelijk de confectiematen 48, 50, 52, 54 en 56 en met de Europese maten 4,5,6,7 en 8.

Katoen en microfibers

Boxershorts zijn traditioneel van katoen gemaakt. Alternatief voor katoenen boxershorts zijn microfiber boxershorts. Microfibers bestaan uit ademende materialen waardoor vocht makkelijk wordt afgedreven. Microfiber boxershorts zijn dus bijvoorbeeld prettig voor tijdens het sporten.

Korte en lange pijpjes

Qua model heb je allereerst de keuze tussen boxershorts met lange of korte pijpjes. Bij stevige bovenbenen staat een langer pijpje vaak beter. Het je slanke, dunnere benen dan komen boxershorts met korte pijpjes beter uit. Ook de hoogte van de tailleband is van belang. Bij een buikje bestaat het gevaar dat de tailleband omslaat als die hoog bij je buikaanzet zit. Een lagere tailleband is dan beter geschikt.

Wil je niet te veel uitgegeven aan je boxershorts. Bij Annadiva vind je geregeld leuke aanbiedingen in onze sale categorie. Behalve online kun je natuurlijk ook in onze winkel terecht om je boxershorts te kopen.