• Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 9,3 / 10 klantbeoordeling van 15.000 klanten

Strapless BH

Rooster Lijst

Aantal items: 1 - 48

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Aantal items: 1 - 48

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Strapless BH of bandeau BH, de BH zonder bandjes

Een strapless bh wordt ook wel een bandeau bh genoemd. Bij bh’s wordt de term strapless het meest gebruikt. Een strapless bh is eigenlijk gewoon een bh zonder bandjes. Bij bikini’s is het juist andersom. Daar wordt meer van een bandeau dan van een strapless bikini gesproken.

Strapless bh voor elke cupmaat

Misschien vraag je je af, krijg ik dan wel genoeg steun als de bandjes ontbreken? Ook bij een bh met bandjes is de band rond de borstkas het onderdeel van de bh dat de meeste stevigheid geeft. De bh bandjes geven maar een klein ondersteunend effect. Het ontbreken van de bandjes betekent dus niet dat je borsten niet goed en mooi zitten. Ook vrouwen met een grote maat of grote cupmaat kunnen dus prima een bandeau bh dragen. In het aanbod van Annadiva vind je dan ook volop aanbod met goede strapless bh’s voor grote maten tot omvangsmaten 85, 90 en 95 en grotere cupmaten zoals cup e, cup f en zelfs cupmaten g en h.

Van huidkleurige full cup tot rode push up

Omdat een strapless bh dus gewoon een bh is zonder bandjes, kun je ook alle varianten die je vindt bij gewone bh’s ook als strapless bh vinden. Een goede push up strapless bh? Geen probleem. Ook bij bandeau bh’s kun je prima een push up effect krijgen. Met of zonder beugel? Een witte, zwarte, huidkleurige of rode  bh? Torselet? Allemaal geen probleem. Bij Annadiva hebben we het hele aanbod online en in onze winkels.

Alle bekende merken

Alle bekende merken bieden strapless bh’s aan. Prima Donna, Marie Jo, Freya, Simone Perele en Calvin Klein Underwear kennen een collectie met bh’s zonder bandjes en bh’s met afneembare bandjes. Ook topseries zoals de Marie Jo Avero, de Freya deco en PrimaDonna Divine kun je als strapless bh kopen.