Dames

Calvin Klein Dames Ondergoed

Het Dames Ondergoed van Calvin Klein is zondermeer één van de meest gedragen ondermode merken. Calvin Klein is voor modebewuste dames die houden van een tijdloze look.

BH's van Calvin Klein

Je hebt bij Annadiva een grote keuze uit Calvin Klein BH's en strings die je naar hartelust kunt combineren. Je kunt het dragen als alledaags ondergoed of zelfbewust kiezen voor Calvin Klein lingerie. Calvin Klein biedt een aantal mooie basic lingeriecollecties aan zoals de Seductive Comfort en Sculpted. Een Calvin Klein BH kun je kopen vanaf Cup A tot en met E. Er zijn modellen met beugel maar ook zonder beugel.

De Bralette

Een bralette houdt het midden tussen een topje en een bh. Calvin Klein biedt een grote collectie bralette bh's aan. De sportieve bralettes zijn vaak te herkennen aan de bekende witte band met de CK logo's. Ze zijn doorgaans beschikbaar in grijs, zwart en wit. Er zijn vrouwen met een kleinere cupmaat die een bralette van CK dragen als sport BH. Een bralette biedt echter maar beperkte steun. Voor meer ondersteuning tijdens het sporten verwijzen we je graag naar de volledige categorie met sport BH's.