Je winkelwagen bevat geen artikelen.

Mey

Mey is een van de marktleiders voor hoogwaardig dames- en herenondergoed in Europa. Alle producten worden met creativiteit, passie en oog voor detail ontworpen, geproduceerd en verkocht. Het Duitse familiebedrijf dat opgericht is in 1982, hecht waarde aan modern design en een perfecte kwaliteit. Het motto van Mey is "Don't go with less". Bij Mey wordt veel geïnvesteerd in eersteklas kwaliteit, faire arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid. Om ervoor te zorgen dat de Mey items niet in de was gaan krimpen, worden stoffen voorbehandeld in een speciale krimpinstallatie.

Mey is groot geworden met het ontwikkelen van naadloos ondergoed. Zo is de lijn 'Illusion' een van de bekendste lijnen in naadloos ondergoed geworden en hebben ze de collectie uitgebreid met super comfortabele hemdjes en nachtmode setjes. Sinds een aantal jaar is Mey ook begonnen met het ontwikkelen van lingerie.

40 Artikel(en)
40 Artikel(en)
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Annadiva en ontvang direct €5 korting in je mailbox! Blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, aanbiedingen en acties.
Je bent succesvol aangemeld!