Annadiva in de pers

 

2022/2023 – "Samenwerking met Avans Hogeschool - opleiding: Ondernemerschap en Retail Management"

Ook dit jaar hebben wij bij Annadiva verschillende topstudenten mogen begeleiden in hun loopbaan. Zowel in het voorjaar als in het najaar hebben wij op de inkoop-, en marketingafdeling een student mogen begeleiden. Wij hebben deze studenten geholpen met hun onderzoek en alle mooie facetten van het vak laten zien.

Sanne over haar stage bij Annadiva: 'Vanaf de eerste dag voelde ik me ontzettend welkom en kon ik bij iedereen terecht voor vragen! Daarnaast is het leuk en leerzaam om te zien hoe de dingen die je tijdens je studie leert zich vertalen in de praktijk'.

 


 

November 2022 - "Samenwerking met de Boezemvriendinnen"

Jouw oude BH is €10 waard! Dat was het motto van de oude BH actie die Annadiva in de maanden oktober en november uitvoerde. Bij inlevering van een oude BH in een van onze winkels, kregen onze klanten direct een voucher van €10,- korting. De oude BH's krijgen een goed plekje via de Boezemvriendinnen. Zij verzamelen BH's in en organiseren pas-events waar vrouwen die het minder breed hebben een BH van goede kwaliteit kunnen uitzoeken. Een doel waar wij natuurlijk helemaal achterstaan!

Oude BH actie

 


 

November 2022 – "FD Gazelle Award 2022"

Ook in 2022 hebben wij weer de FD Gazelle award in ontvangst mogen nemen. Hiermee mogen wij ons één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland noemen. Wij zijn heel erg trots op deze mooie prestatie als bedrijf en team en vinden het een eer dat wij deze award voor de vierde keer mogen ontvangen.

 


 

April, Mei, Juni, Juli en Augustus 2022 - "Samenwerkingen met influencers"

De zomer van dit jaar is Annadiva de samenwerking aangegaan met verschillende vrouwen die onze merkwaarden goed kunnen uitdragen. Deze vrouwen hebben stuk voor stuk fantastische foto's opgeleverd, waar wij dan ook erg trots op zijn. Enkele vrouwen waar wij mee hebben samengewerkt zijn: Danielle de Ridder, Lieke Biemans, Nikki Sietsema, Samantha Verzijl, Shula Roos, Stefanie van der Meijden en Yoëlle Smith. Bekijk onze socials voor meer foto's van deze powervrouwen.

Influencers

 


 

Juli 2022 - "Aphrodite Magazine – De nieuwste swimwear"

In het magazine Aphrodite staan wij in het zomerse nummer, dat is uitgebracht in juli 2022. Dit magazine heeft een prachtige spread met de nieuwste badmode trends. Uiteraard mag Annadiva Swim hierin niet ontbreken. Spot de prachtige Checky bikini van het merk Annadiva Swim en lees over onze eigen merken. Wij zijn trots!

Aphrodite Magazine

 


 

Juli 2022 – Libelle Magazine – Annadiva Swim"

De Libelle was net zo'n fan van onze Lemonade bikini als wij zelf! Hoe leuk dat zij onze collectie hebben meegenomen in hun trendnummer van Juli 2022.

Libelle Magazine

 


 

Juli 2022 – Nijmeegse Vierdaagse - Banner"

Gedurende de Nijmeegse Vierdaagse zijn wij zichtbaar geweest in de app.

Nijmeegse Vierdaagse

 


 

Juni 2022 - "&C Magazine – Editors Pick"

Dit jaar staan wij in de &C met onze eigen badmodecollectie! De prachtige Plain bikini in de kleur Citron schittert in het &C magazine uit de maand juni. We love it!

&C Magazine

 


 

2022 – Hockeyclub HCDB - Sponsoring"

Wij zijn trots om te benoemen dat wij HC ’s-Hertogenbosch sponsoren! Gedurende de wedstrijden zijn wij zichtbaar op de sponsorborden aan de zijkant van het speelveld.

 


 

2021 – Shoppingawards 2021"

Wij zijn trots om te benoemen dat wij in 2021 de Shoppingaward hebben gewonnen in de categorie: ondermode en lingerie.

 


 

November 2019 - "Annadiva blijft zich richten op grote cupmaten"

Rijd mee met Mariëlle, CEO en oprichtster van Annadiva. 

Bekijk de video >


 

September 2019 - "Big Cups - Big Business"

Annadiva ontvangt investering om eigen lingerielijn te ontwikkelen
Lees meer >

 


 

December 2016 - "Zo groeide Annadiva uit tot 's lands grootste lingeriewebshop"

Lingeriewinkel Annadiva is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De webshop die Mariëlle van Werven (38) startte uit eigen frustratie, is uitgegroeid tot de grootste online aanbieder van luxe lingerie in Nederland.

De Ondernemer

 


 

Juni 2016 - "Ik heb mijn winkel het liefst aan de rand van de snelweg; goed bereikbaar en gratis parkeren"

Uit pure frustratie over het schrale aanbod van beha’s met grote cupmaten ging Mariëlle van Werven ze in 2011 zelf maar verkopen. Niet onverdienstelijk: haar bodyfashionbedrijf Annadiva is nu een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland, wat haar in 2015 de FD Gazellen Award opleverde. In de groeiplannen zitten meer winkels, maar niet in de winkelstraat. “Ik wil niet dat mijn klanten de hele stad moeten doorhobbelen om bij mijn winkel te kunnen komen.”
 

 


 

Januari 2016 - "Snelst groeiende bedrijven 's-Hertogenbosch zoeken toptalent"

Op 26 januari organiseerde gemeente 's-Hertogenbosch een ontbijtsessie voor de Bossche Gazellen. Mariëlle van Werven, eigenaresse van Annadiva, was één van de negentien genodigden.
 

 


 

December 2015 - Annadiva wint FD Gazellen Award

Annadiva is in december uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In deze twaalfde editie heeft Annadiva de award in de regio Noord-Brabant en Limburg gewonnen.
 

 


 

Maart 2015 - Webshop beter dankzij echte winkel

De Gelderlander schrijft over de synergie tussen webshop en fysieke winkel. Annadiva wordt omschreven als voorbeeld van hoe beide onderdelen elkaar versterken.

 

De Gelderlander

 


 

Januari 2014 - 10xBeter

10xBeter is een programma van de NTR met in elke aflevering tips voor een beter leven. In de reeks die in het teken staat van werk, vertelt Marielle over haar ervaringen met het starten van een eigen lingeriewebshop.

 

De Gelderlander

 


 

September 2013 - opening Annadiva winkel in Nijmegen

Annadiva opent in tijden van crisis een fysieke winkel in Nijmegen. Diverse media berichten hierover, waaronder een uitgebreid redactioneel stuk in De Gelderlander.

 

De GelderlanderTelegraaf

 


 

Annadiva OnderzoekAnnadiva Onderzoek

 


 

Zomer 2013 - Tijdschrift JAN op zoek naar bikini's

De redacteuren van tijdschrift JAN - slank maar allerminst gezegend met standaard maten - gaan op zoek naar een bikini die écht iets doet voor hun figuur. Annadiva is één van de winkels die getest worden. Het eindoordeel over Annadiva? "Makkelijk, snel, ruime keus. Retourneren is een eitje en je kunt per e-mail advies vragen."

 

JAN

 

 


Annadiva OnderzoekOmroep Brabant

 


 

Februari 2012 - Lancering Annadiva

Op 1 februari 2012 wordt de Annadiva webwinkel geopend. Diverse media, waaronder het Financieel Dagblad en de Telegraaf doen hier verslag over.

 

Opening AnnadivaOpening Annadiva