Assistent Controller (24 uur)

Annadiva is een scale-up organisatie gespecialiseerd in de online en offline verkoop van lingerie en badmode in het midden en hoger segment. Wat 11 jaar geleden begon als een kleine webshop is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal e-commerce bedrijf met 50 medewerkers. Onder het motto ‘Voor vrouwen, door vrouwen’ is de collectie onlangs uitgebreid met diverse private labels. Op dit moment verkopen we deze labels via onze eigen kanalen (webshops en 3 fysieke winkels). Onze ambities zijn groot: we streven naar groei in zowel onze online kanalen, het openen van meer winkels en het opzetten van een wholesale kanaal. Om ons financiële team te versterken, zijn we op zoek naar een:

Assistent Controller (24 uur)

Als Assistent Controller ben je verantwoordelijk voor de grootboekadministratie om inzicht te verkrijgen in onze financiële positie. Je bewaakt betalingstermijnen en houdt toezicht op de liquiditeitspositie. Jij houdt de tussenrekeningen van onze webshop en fysieke winkels nauwlettend in de gaten. Daarnaast verzorg je de BTW aangiftes, boek je kostenfacturen en assisteer je bij periode afsluitingen. Bovendien ondersteun je de Finance & Operations Manager bij het verder uitrollen van interne procedures. Als scale-up organisatie streven we naar voortdurende professionalisering en wordt het gewaardeerd als jij hierin meedenkt. Een van onze wensen is het automatiseren van de liquiditeitsplanning.

Waar kom je te werken?

Je zult werken op ons hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch, waar een team van ongeveer 25 collega’s werkzaam is op verschillende afdelingen. Samen met onze Manager Finance & Operations en medewerker crediteurenadministratie vorm jij ons Finance team, dat verantwoordelijk is voor Finance & Control.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, positieve en kritische Financial! Met jouw analytische vermogen leg je snel verbanden en trek je de juiste conclusies. Met jouw gestructureerde manier van werken stel je de juiste prioriteiten om je taken op tijd af te hebben. Je laat een vraagstuk niet los totdat het is opgelost. Een goede sfeer is belangrijk voor ons, je bent daarom collegiaal ingesteld en communicatief vaardig. Jouw profiel:

 • Een afgeronde HBO opleiding in een financiële richting.
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol.
 • Een drive om financiële processen verder te automatiseren.
 • Je bent beschikbaar voor 24 uur.
 • Je woont in de regio ’s-Hertogenbosch.
 • Je hebt affiniteit met prachtige lingerie en badmode.
 • Waarom moet jij voor Annadiva kiezen?

  Wij werken dagelijks vol toewijding, optimisme en klasse aan de mooiste collecties voor vrouwen van alle maten. Naast onze mooie producten, hebben wij een hecht en gezellig team in ’s-Hertogenbosch en organiseren we diverse teamactiviteiten. Zo kun je wekelijks mee sporten en organiseert onze personeelsvereniging diverse uitjes. Je krijgt binnen Annadiva veel vrijheid en flexibiliteit om je taken zelfstandig uit te voeren. Uiteraard hoort hier een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

  Wil jij deel uitmaken van ons team?

  Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Sharon Verhoeven, HR Officer, via e-mail: werken@annadiva.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs