Content Medewerker Duitsland (24 uur)

Zoveel nieuwe collecties, zoveel mooie beelden en zoveel mooie verhalen! Deze willen wij graag met onze Duitse klanten delen en daarvoor zijn we op zoek naar jou. Ter vervanging van zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar Content medewerkers Duitsland.

  Als content medewerker zorg jij voor het publiceren van onze content en productcontent. Wij hebben een strakke planning dus vervelen doe je hier nooit. Hoe ziet je dag eruit? Je begint met het vertalen van de product teksten. Vervolgens verzamel je de juiste foto’s en voer je alle collecties op zodat de Duitse website up-to-date blijft! Is er een filter die niet goed werkt, bijpassende producten die ontbreken of een link die niet werkt? Jij lost het meteen op! Jij bent verantwoordelijk voor de looks en feel van de Duitse webshop en daarnaast houd jij onze Duitse social media bij.

   WAAR KOM JE TE WERKEN?

    Op ons hoofdkantoor in Den Bosch werken wij met 20 collega’s op diverse afdelingen. Daarnaast is ons magazijn hier aanwezig waar dagelijks 8 collega’s hard werken om de bestellingen op tijd te verzenden. Jij gaat samen werken met een team van 5 marketing meiden, 1 oproepkracht en een stagiaire. Onze collega’s werken hard en lachen nog harder. Je ondersteunt onze Brand & Content Manager. Samen met dit team draag je zorg voor de uitstraling van Annadiva.

   WIE BEN JIJ?

    Jij bent energiek, positief en een harde werker! Je weet onze Nederlandse teksten op de juiste manier in het Duits te vertalen. Je gaat secuur te werk; geen fout ontgaat jou. Jouw aandacht verslapt niet snel en jij zet door tot je de planning behaald hebt. Jij hebt een streepje voor als je ervaring met teksten vertalen en content opvoeren hebt. Verder:

   • ben je uitstekend in de Duitse taal en kan je jezelf verstaanbaar maken in het Nederlands of Engels;
   • beschik je over een MBO werk- en denk niveau;
   • kun jij overweg met e-commerce software, wij werken met Magento;
   • ben je tekstueel sterk;
   • kun je overweg met de diverse social media.

   WAAROM MOET JE VOOR ANNADIVA KIEZEN?

    Wij werken dagelijks vol toewijding, optimisme en klasse samen aan de mooiste collectie voor iedere vrouw met een grote cupmaat. Om onze collectie zelf te ervaren, krijg jij 20% korting op de gehele collectie. Als content medewerker krijg jij veel vrijheid en flexibiliteit om je taken zelfstandig uit te voeren. Uiteraard hoort hier een passend salaris bij.

   Naast onze mooie producten, hebben wij het gezelligste team van Den Bosch! Wil jij onderdeel van ons team worden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar werken@annadiva.nl t.a.v. Sharon Verhoeven, HR Officer.

   Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs