E-commerce & Marketing manager (32 uur)

  Annadiva is een scale-up organisatie gespecialiseerd in de online en offline verkoop van lingerie en badmode in het midden en hoger segment. Wat 11 jaar geleden begon als een kleine webshop is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal e-commerce bedrijf met 50 medewerkers. Onder het motto ‘Voor vrouwen, door vrouwen’ is de collectie onlangs uitgebreid met diverse private labels. Op dit moment verkopen we deze labels via onze eigen kanalen (webshops en 3 fysieke winkels). Onze ambities zijn groot! Komende jaren willen we groeien met zowel onze online kanalen, meer winkels openen en een wholesale kanaal opzetten. Om de komende jaren onze groei verder door te zetten zijn we op zoek naar een E-commerce & Marketing manager:

   Jij bent een enthousiaste omnichannel generalist die de klant op één zet, die digitale strategieën ontwikkelt en de omzet, conversie en marge optimaliseert samen met je team. In deze rol ben je omzet- en budgetverantwoordelijk voor de online shops en neem je initiatief in de uitrol van nieuwe functionaliteiten om de webshop nog beter te laten converteren. Je houdt je bezig met het verbeteren van de merkbeleving, klantloyaliteit en klantretentie. Je hebt zowel strategische, tactische als operationele werkzaamheden. Je werkt samen met diverse partijen op het gebied van webshopontwikkeling, SEO, CRO, e-mailmarketing, feedmanagement en Google advertising. Daarnaast onderhoud je relaties met externe leveranciers m.b.t. verzenden en betalen.

   WAAR KOM JE TE WERKEN?

    Op ons hoofdkantoor in ‘s-Hertogenbosch werken wij met ongeveer 25 collega’s op diverse afdelingen. Jij gaat leidinggeven aan een hecht en gedreven team; een e-commerce specialist, brand & content manager, e-mailmarketeer en content marketeer. Samen zorgen jullie voor alle uitingen en campagnes van Annadiva en het verbeteren van de omnichannel prestaties. Je werkt nauw samen met manager Finance & Operations en de CEO om de gewenste en huidige resultaten te bespreken, inzichten te delen en koers te bepalen. Je rapporteert direct aan de CEO en eigenaresse, Mariëlle van der Loo. Naast de afdeling Marketing stuur je ook de Teamleider klantenservice aan.

   WIE BEN JIJ?

    Met jouw commercieel inzicht en analytisch vermogen signaleer je optimalisatiekansen en vertaal je deze door naar concrete plannen. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, bent een aanpakker en flexibel. Jij geeft mensgericht leiding en weet het beste uit je team te halen door het te coachen en motiveren. Vanuit jouw ervaring en eigen visie herken je belangrijke informatie en weet je het om te zetten naar concrete plannen.

    Jouw profiel:

   • Een afgeronde HBO/WO opleiding in Marketing, Commerciële Economie of vergelijkbaar;
   • Analytisch sterk en ervaring in een data gedreven rol binnen E-commerce en/of een omnichannel organisatie;
   • Ervaring in een leidinggevende functie;
   • Ervaring met informatiesystemen (CMS, ERP, etc.);
   • Je bent beschikbaar voor 32 uur;
   • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie op vergelijkbaar strategisch niveau;
   • Je woont in de regio ’s-Hertogenbosch;
   • Je hebt affiniteit met mooie lingerie en badmode.

   WAAROM MOET JE VOOR ANNADIVA KIEZEN?

    Wij werken dagelijks vol toewijding, optimisme en klasse aan de mooiste collecties voor vrouwen in alle maten. Naast onze mooie producten, hebben wij het gezelligste team van ’s-Hertogenbosch en omstreken! We doen graag dingen samen. Zo kun je wekelijks mee sporten en organiseert onze personeelsvereniging diverse uitjes. Je krijgt binnen Annadiva veel vrijheid en flexibiliteit om je taken zelfstandig uit te voeren. Uiteraard hoort hier een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bij. Ook vinden we het belangrijk dat je je kunt ontwikkelen in je vakgebied en op persoonlijk vlak.

   Wil jij onderdeel van ons team worden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar werken@annadiva.nl t.a.v. Sharon Verhoeven, HR Officer.

   Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs