Financial manager met operational drive (32-38 uur)

Annadiva is een scale-up organisatie gespecialiseerd in online en offline verkoop van lingerie en badmode in het midden en hoger segment. Wat 11 jaar geleden begon als een webshop aan huis is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal e-commerce bedrijf met eigen labels en winkels. Om de snelle groei van de organisatie te kunnen borgen zijn we op zoek naar een gedreven professional die samen met onze directeur/eigenaar Annadiva kan begeleiden naar de volgende groeifase. Ben jij financieel geschoold en operationeel gedreven? Wil je met ons gaan voor verdere groei? Dan is deze functie echt iets voor jou:

Financial manager met operational drive (32-38 uur)

In deze centrale rol ben jij zowel verantwoordelijk voor het aansturen van een vlekkeloze operatie als de financiële bedrijfsvoering. Je weet behoeftes te vertalen naar concrete acties. Daarnaast verlies je de financiële controle geen moment uit het oog. Je analyseert verschillende omzetstromen, bewaakt de liquiditeit en stelt begrotingen en management rapportages op. Daarnaast ben je de sparringspartner van de directie en denk je actief mee in mogelijkheden om de bedrijfsvoering te verbeteren.

  Geen dag is hetzelfde. Annadiva is een dynamische organisatie. Enkele van jouw uitdagingen voor de komende jaren zijn:
 • Ontwerpen en professionaliseren van alle bedrijfsprocessen, hierin structuur aanbrengen en deze borgen
 • Liquiditeitsprognose opstellen en bewaken
 • In samenwerking met de directie het strategisch plan uitwerken
 • Het continue streven naar operational excellence
 • In overleg met de directie de KPI’s binnen de organisatie opstellen en hierop sturen

  WAAR KOM JE TE WERKEN?

   Ons Annadiva team bestaat momenteel uit 50 collega’s verdeeld over de verschillende afdelingen op ons hoofdkantoor en drie fysieke winkels. Samen werken wij dagelijks vol toewijding, klasse en optimisme.

  WIE BEN JIJ?

   Jij bent een ondernemende, positieve en kritische Financial. Jij gaat gestructureerd te werk en er ontgaat je niets. Met jouw analytische vermogen zie je precies aan welke knoppen we kunnen draaien om het beste resultaat te behalen. Je trekt de juiste conclusies, legt snel verbanden en weet deze te vertalen naar kansen en mogelijkheden. Jij houdt ervan om strategisch na te denken en met jouw hands-on mentaliteit zit je nooit stil. Jouw profiel:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding in een bedrijfseconomische richting
  • Gedegen financiële kennis en ervaring
  • Ervaring met aansturen van operationele activiteiten binnen een organisatie
  • Ervaring binnen de retail- of e-commerce branche is een pré
  • Woonachtig in de omgeving Den Bosch
  • Affiniteit met fashion
  • WAAROM MOET JE VOOR ANNADIVA KIEZEN?

    In deze uitdagende functie krijg je veel vrijheid en zelfstandigheid om invulling te geven aan jouw rol en mee te groeien met de organisatie. Naast een goed salaris ontvang je een winstdeling, goede pensioenregeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding. Om je werkzaamheden goed uit te voeren krijg je een laptop en mobiel. In deze functie kun jij met ons meegroeien en daarmee jezelf verder ontwikkelen. Onze nieuwe personeelsvereniging staat te springen om ook iets leuks voor jou te organiseren. Om onze producten zelf te ervaren krijg je 20% korting op de gehele collectie.

   Wil jij onderdeel van ons team worden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Sharon Verhoeven, HR Officer, via e-mail: werken@annadiva.nl

    Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs