Lingeriestyliste Amsterdam (24 uur)

Locatie: Amsterdam

Het zomerseizoen is achter de rug, tijd om ons te focussen op de wintercollecties van alle onze prachtige merken en natuurlijk onze eigen collectie! Onze winkels worden druk bezocht en om de verwachtingen van onze klanten te blijven overtreffen hebben we jou nodig!

Lingeriestyliste (24 uur)

Als lingeriestyliste in onze winkel in Amsterdam vliegt de dag voorbij. De winkel gaat open en de eerste klanten komen binnen. Jij begroet iedereen met een glimlach en helpt ze bij het vinden van een perfect lingeriesetje! Je geeft de klanten advies, rekent de producten af en zorgt dat alles netjes ingepakt de deur uit gaat. Daarnaast zorg je samen met je collega’s dat de winkel er netjes uit ziet en ontvang en verwerk je nieuwe producten in de winkel.


Waar kom je te werken?

  Onze winkel aan de Utrechtsestraat in Amsterdam, is een mooi historisch pand. Hier vind je een met passie geselecteerde selectie van de mooiste lingerie en badmode én niet te vergeten, onze eigen collectie die je nergens anders tegenkomt. Met je team van 5 betrokken collega’s worden er dagelijks 35 klanten geholpen. Samen zorgen jullie ervoor dat iedere klant met een glimlach de deur uit gaat!


Wie ben jij?

  Met jouw energie en enthousiasme maak jij iedere klant blij. Je bent proactief en ziet wat er moet gebeuren. Uit onze uitgebreide collectie weet jij voor iedere klant te vinden wat zij zoeken door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren. Verder:

 • Heb je een representatieve uitstraling;
 • Heb jij een streepje voor als je ervaring in de lingeriebranche hebt;
 • Beschik jij over een flexibele en positieve instelling;
 • Ben jij ook beschikbaar in het weekend;
 • Heb jij passie voor mode en word je blij van een mooi setje lingerie.


Waarom moet jij voor Annadiva kiezen?

  Wij werken dagelijks vol toewijding, optimisme en klasse samen aan de mooiste collectie voor iedere vrouw met een grote cupmaat. Om onze collectie zelf te ervaren, krijg jij 20% korting op alle producten. Daarnaast ontvang jij een bonus wanneer je met je team het doel voor ons private label behaald. Uiteraard krijg je een passend salaris in de retail branche en een extra vergoeding op zondag!


WE CHOOSE TO SHINE, DO YOU LIKE TO SHINE WITH US?

Stuur nu je gegevens naar Sharon Verhoeven, HR Officer, via email: werken@annadiva.nl.  

Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.