Administratief medewerker Customer Service (parttime)

Locatie: 's-Hertogenbosch

Annadiva is een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in de (online) verkoop van lingerie en badmode in het midden en hoger segment. Naast de online activiteiten in Nederland, België en Duitsland heeft onze organisatie ook drie fysieke winkels in het centrum van Amsterdam, Nijmegen en Den Bosch. Wij bieden de mooiste collectie voor iedere vrouw met een grote cupmaat aan. Om de verwachting van onze klant te blijven overtreffen zijn we op zoek naar een:

Administratief medewerker Customer Service (24 uur)

Om 8.30 uur start je alle systemen op en pak je een kopje koffie. Je bekijkt of er nog bestellingen in afwachting van de betaling openstaan en deze handel je direct af. Daarna beantwoord je alle binnengekomen vragen van klanten en handel je dit verder administratief af. Je controleert openstaande bestellingen en informeert klanten over de status van hun bestelling. Wanneer alle collega’s telefonisch in gesprek zijn, sta jij ook klanten te woord en laat je een terugbelverzoek bij een collega achter wanneer je de klant zelf niet kan helpen. Doordat jij alle bestellingen zo goed in de gaten houdt en klanten tijdig informeert, draag jij bij aan een topscore op Kiyoh!


Waar kom je te werken?

Ons Annadiva team bestaat momenteel uit 50 collega’s verdeeld over de verschillende afdelingen op ons hoofdkantoor en drie fysieke winkels. Jij komt te werken op de afdeling customer service waar je 4 collega’s gaat ondersteunen bij de administratieve handelingen. Toewijding, klasse en optimisme zit in ons DNA!


Wie ben jij?

Jij bent altijd vriendelijk en positief ingesteld. Niet alleen onze klanten, maar ook je collega’s help je graag. Je kunt uitstekend overweg met de computer en maakt systemen en werkwijzen snel eigen. Er ontgaat jou niets, je werkt secuur en raakt niet in paniek als het even druk is. Verder:

 • Beheers je de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Ben je beschikbaar op vrijdag;
 • Woon je in de omgeving Den Bosch;
 • Heb je affiniteit met fashion en word je blij van mooie lingerie.

 • Waarom moet jij voor Annadiva kiezen?

   Om onze mooie producten zelf te ervaren, krijg jij 20% korting op de gehele collectie. De werktijden en dagen zijn flexibel in te delen, in afstemming met de teamleider. Uiteraard krijg jij een passend salaris conform de Cao Retail Non Food (functiegroep C). Onze nieuwe personeelsvereniging staat erop te springen om ook iets leuks voor jou te organiseren! Wil jij onderdeel van ons team worden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Sharon Verhoeven, HR Officer, via e-mail: werken@annadiva.nl

    Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

    Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.