Medewerker inkomende goederen

  Als medewerker inkomende goederen binnen Annadiva zorg jij ervoor dat alle producten op de juiste manier worden ontvangen en verwerkt in ons magazijn. Jouw werk begint bij het aannemen van de inkomende goederen van de verschillende postbezorgers. Daarna meldt je deze goederen binnen, controleer je op kwaliteit en juistheid en registreer je ieder product op de juiste manier. Wanneer je de producten een locatie hebt toegewezen, kunnen de collega’s snel door met het picken van de orders. Komt het een keer voor dat er minder inkomende goederen zijn? Dan help je jouw collega’s met het picken en inpakken van orders en het verwerken van retouren!

  WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

  • Je kunt overweg met computers en bij voorkeur met een WMS systeem;
  • Iedere dag begin jij met een lach en je straalt jouw positieve instelling uit;
  • Je werkt graag secuur zodat de systemen altijd voorzien zijn van de juiste informatie;
  • Je bent een teamplayer maar zelfstandig werken gaat je ook goed af;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

  WAAROM MOET JIJ VOOR ANNADIVA KIEZEN?

   Wij werken dagelijks vol toewijding, optimisme en klasse samen aan de mooiste collectie voor iedere vrouw met een grote cupmaat. Om onze collectie zelf te ervaren, krijg jij 20% korting op de gehele collectie. Als medewerker in ons magazijn krijg jij de mogelijkheid om flexibel te werken, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en samen met je team onze klanten blij te maken. Het salaris ligt tussen de €3,15 en €10,81 per uur (afhankelijk van leeftijd en ervaring) en krijgt een extra vergoeding op zondag! De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 19.00 uur en zaterdag en zondag van 8.00 tot 16.30 uur;

  WE CHOOSE TO SHINE, WILL YOU SHINE WITH US?

   Stuur nu je gegevens naar werken@annadiva.nl t.a.v. Sharon Verhoeven, HR Officer en loop binnenkort een paar uurtjes mee in ons magazijn.

    Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs