Oproepkracht Verkoopmedewerk(st)er 's-Hertogenbosch

We kunnen weer lekker genieten van lange dagen en zonnestralen! Tijd voor een nieuw badpak, mooie bikini of perfect passend lingeriesetje. Onze winkels worden druk bezocht en om de verwachting van onze klanten te blijven overtreffen hebben we jou nodig!

  Als oproepkracht in onze winkel in 's-Hertogenbosch vliegt de dag voorbij. De winkel gaat open en de eerste klanten komen binnen. Deze begroet je met een glimlach en je geeft ze een heerlijke kop koffie. Je ondersteunt je collega’s bij het helpen van de klanten, zorgt dat de winkel netjes blijft en je rekent de producten af. Tussendoor ben je bezig met het ontvangen, uitpakken en verwerken van bestaande en nieuwe collecties zodat de winkel altijd vol hangt.

WAAR KOM JE TE WERKEN?

  Onze winkel aan de Verwersstraat in 's-Hertogenbosch zit in een mooi historisch pand. Hier vind je een met passie geselecteerde selectie van de mooiste lingerie en badmode én niet te vergeten, onze eigen collectie die je nergens anders tegenkomt. Met je team van 5 betrokken collega’s worden er dagelijks 20 klanten geholpen. Samen zorg je ervoor dat iedere klant met een glimlach de deur uit gaat.

WIE BEN JIJ?

  Met jouw energie en enthousiasme maak jij iedereen blij. Je bent proactief en ziet wat er moet gebeuren. Verder:

 • beheers je uitstekend de Nederlandse taal;
 • heb je een representatieve uitstraling;
 • ben je beschikbaar in het weekend en bij voorkeur wat extra dagen in de vakantieperiode;
 • heb je passie voor mode en word je blij van een mooi setje lingerie.

WAAROM MOET JIJ VOOR ANNADIVA KIEZEN?

  Wij werken dagelijks vol toewijding, optimisme en klasse samen aan de mooiste collectie voor iedere vrouw met een grote cupmaat. Om onze collectie zelf te ervaren, krijg jij 20% korting op de gehele collectie. Als oproepkracht in onze winkel in 's-Hertogenbosch krijg jij de mogelijkheid om flexibel te werken op momenten dat het voor jou ook uitkomt. Uiteraard krijg je een passend salaris in de retail branche en een extra vergoeding op zondag!

Deze nieuwe uitdaging kan hier voor jou beginnen! Stuur nu je gegevens naar werken@annadiva.nl t.a.v. Sharon Verhoeven, HR Officer en maak snel kennis met onze collega’s van de winkel 's-Hertogenbosch.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs