Stage: Content Creatie & Social media

Locatie: 's-Hertogenbosch

Annadiva is een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in de (online) verkoop van lingerie en badmode in het midden en hoger segment. Wij zijn marktleider in de online verkoop van lingerie en badmode in Nederland. Naast de online activiteiten heeft de organisatie ook drie fysieke winkels in het centrum van Nijmegen, Amsterdam en Den Bosch. We groeien hard en zitten vol met ideeën, maar zonder jou kunnen we dat niet realiseren. Onze afdeling marketing is op zoek naar een:

Stagiair(e) Content Creatie & Social Media


Werkzaamheden

Als content creatie & marketing stagiair(e) kijk je mee bij alle facetten van de (online) marketing bij Annadiva. Als stagiair(e) ben je ondersteunend aan het Marketing team, die samen verantwoordelijk zijn voor online en offline marketing en communicatie. Het team bestaat uit 5 marketing collega's die jou alles willen leren over hun vak. Ze werken hard maar lachen nog harder. De meeloopstage gaat gepaard met een stageopdracht die gericht is op online marketing. Het onderwerp bepaal je samen met je stagebegeleider. Jouw taken bestaan uit:

 • Social media: creatie van content, webcare, acties;
 • Artikelcontent: schrijven over onze producten en collectie;
 • SEO-optimalisatie: het schrijven van informatieve teksten met zoekwoorden voor een betere vindbaarheid via Google;
 • Content creatie: het schrijven van blogs over de nieuwste trends en introducties van nieuwe merken en artikelen.


Wij vragen

 • Je volgt een relevante HBO opleiding (bijv. Communicatie, Commerciële Economie, Ondernemerschap & Retail Management, etc.);
 • Je bent creatief, zelfstandig, eigenwijs en gedreven;
 • Je bent goed in het schrijven van teksten en hebt oog voor design;
 • Je bent handig met Photoshop;
 • Je bent dagelijks bezig met social media.


Interesse?

Woon jij in de omgeving van 's-Hertogenbosch en zoek je vanaf september 2023 een stage voor minimaal 5 maanden? Stuur dan je motivatie en CV ter attentie van Milou Smolders, Brand & Content Manager, via email: werken@annadiva.nl


Zij ging je al voor

Sanne Kluijtmans (19 jaar) - student Ondernemerschap en Retailmanagement

  Op dit moment loop ik voor een periode van twintig weken stage op de afdeling marketing bij Annadiva. Ik heb het ontzettend naar mijn zin en voel me op mijn plek bij Annadiva. Wel moet ik toegeven dat ik de omschakeling van school naar fulltime stage best pittig vond in het begin, maar mede dankzij het gezellige team voelde ik me al snel op mijn plek. Ik voel me al vanaf de eerste dag ontzettend welkom en dat is een prettig gevoel. Een pluspunt vind ik de fijne werksfeer en het feit dat iedereen erg behulpzaam is. Zo kan ik bij iedereen terecht voor vragen.

   Ik heb al vanaf het begin mijn eigen takenpakket en de daarbij behorende verantwoordelijkheden, waardoor ik weet wat me te wachten staat. Dit vind ik zelf erg prettig werken. Het is leuk en leerzaam om te zien hoe de dingen die je tijdens je studie leert zich vertalen in de praktijk. Een ander pluspunt vind ik dat iedereen erg meedenkt en me helpt met betrekking tot mijn onderzoek. Ook was ik erg vrij in het kiezen van een opdracht, wat het nog leuker maakt om hiermee aan de slag te gaan. Er zijn veel mogelijkheden en er is ook ruimte voor eigen invulling, wat ik zelf erg leuk vind aan de stage!

    Een stage bij Annadiva zou ik dan ook zeker aanraden! Ik heb het in ieder geval ontzettend naar mijn zin!